MYCIOR Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Heh wlasciciel wypozyczalni nie byl zadowolony :clap: Spoko ,bo wyporzyczonym sprzetem tak nie boli :biggrin: A furka była ubezpieczona od tego , czy cos was kolo skasoawał?? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 chcial skasowac mnie strasznie... zazadal coś koło 1500 zl. Ale po krotkiej rozmowie zgodził się na 150 zł na lakier i klamke musiałem mu odkupić... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ja tam mam 15 no prawie 16 lat i mam MZ 150 i takich numerów nie odwalam . A jak dorosnę i będzie okazja kupić prawdziwy sprzęt to go kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja tam mam 15 no prawie 16 lat i mam MZ 150 i takich numerów nie odwalam . A jak dorosnę i będzie okazja kupić prawdziwy sprzęt to go kupie. Porownojesz tamta ceber do emzety ? :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi