Piotrek01 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Też mi sie wydaje że wszystkie mają dozowniki ,za tę cenę można znaleźć tak jak napisał Grebur starszą Tzr lub inny motorek ,jak dla mnie te starsze motorki mają lepszy wygląd niż te nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Też mi sie wydaje że wszystkie mają dozowniki ,za tę cenę można znaleźć tak jak napisał Grebur starszą Tzr lub inny motorek ,jak dla mnie te starsze motorki mają lepszy wygląd niż te nowe. co do wygladu to bym sie niezgodził, bo nowsza tzr jest przepiękna, ale w starszych ogolnie silniki i caly osprzęt mysle bardziej wytrzymaly i "motocyklowy" a nie zabawki na kółkach :wink: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Polecam Derbi fenix 50. Mam takie moto i moge powiedziec ze jest naprawde niezawodne, no i ma kopniecie nawet na 50 cm. Ja za mojego dalem niecale 3 tys. dwa lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 wlasnie sprzedalem swoja slicznotke za 2900zl:(zaraz sie poplacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 i co zalorzyciel tematu wymyslil ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 wlasnie sprzedalem swoja slicznotke za 2900zl:(zaraz sie poplacze...bidulka :( przypomnij sobie te niesamowite przejazdzki ;( sendusia napewno za tobą teskni ;( :icon_exclaim: :icon_exclaim: za 3 kafle zapodałbym tzr ,a jak by niestykneło to kwadratowe rg, moze wyglad niezbyt, ale naprawde mocny i bezawaryjny sprzęt ;) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mam na sprzedaz yamahe dt 80 95 rok za 3500 v-max 100 moje gg 5314457 (motorower) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A znajdziecie porzadną tzr 80/50 tą w starej ramie czyli lepszej w takiej cenie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielGT Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jakbyś chciał RG 80/50 to pisz na gygy, mój kolega coś takiego posiada,fajny sprzęt, tylko lać i jechać, jak chcesz to mogę z nim pogadać. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 http://www.allegro.pl/item334295394_0_0_0_..._ns_tzr_80.html Mam na sprzedaz yamahe dt 80 95 rok za 3500 v-max 100 moje gg 5314457 (motorower)a coon na początku tematu pisał?!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekB Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 http://www.allegro.pl/item334295394_0_0_0_..._ns_tzr_80.htmla coon na początku tematu pisał?!! :buttrock: ...Że nie chce crossa. DT 80 to enduro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 OK sory :D pamiec zawodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi