Gość Anonymous Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 policjant ci moze naskoczyć jak czegoś nie ma w kodeksie!!nie wiem, nie patrzyłem, ale jak m16 mówi że nie ma, a on czytał calutki kodeks to chyba ma racje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 Ja takowy przepis znalazlem 0,5 roku temu w aktualnym kodexie (chyba ze przez 0,5 roku cos sie zmienilo ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Icea PL nie może sie nic zmienić przez 0,5 roku. Takie zmiany to przynajmniej rok wchodza. I tak jak napisałem ten przepis jest i bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Dobrze - ale pokazcie mi go 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Hehe jak znajde czas to i znajde ten przepis :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 ja tam w tamte wakacje jezdzilem zkupelm na jawce we dwuch i policja nic na to nie ragowala :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Neos juz napisałem dlaczego cie nie łapali w poprzednich potach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 A wiec sprawe prawna mamy wyjasniona... a teraz technika: Jaka stosujecie?Pochylacie sie na zakretrach (z doswiadczenia wiem ze plecak wtedy dostaje padaczki :twisted: )? Jak nabieracie predkosci i jak obchodzicie sie ze sprzeglem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ja jelsi ktos jedzie ze mna pierwszy raz to lubie go stresowac ;-)czyli: strzelanie ze sprzegla na 1 przy rozpedzaniu ;-) , specyficzny slalomik praktycznie na plasko :lol: , "przycieranie buta na zakrecie" po tym zestawie wystarczy sie zapytac jadacego z tylu pasazera "a jechales kiedys jako pasazer tylko na przednim kole ? (stoopie)" efekt murowany :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 jak mnie kiedys kumpel na jawce przewiuzl to powiedzialem nigdy wiecej poprostu postawil jom na gumie a ja sobie ladnie do tylu polecialem na plecki :D mysalem ze go zabije :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Ja z kolei, z moim qmplem raz mijalisy zatloczone skrzyzowanie podczas oberwania chmury :D ludzie sie na nas patrzyli jak na idiotow... ale to nie wszystko, za szybko puscilem sprzeglo i ze 2-3m przejechalismy na tylnim kolo :D, szkoda ze nie widzieliscie min kierowcow jadacych z przeciwka (bylo to skrzyzowanie przy C.H Szembeka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 ale zaszpanowales Icea 8) dobrze ze sie nie wywaliles bo byla by klapa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 U mnie "plecak" zaczyna warjować jak zbliżam sie do zakretu lub skrzyzowania wtedy sie dopiero zaczyna (okrzyki zatrzymaj sie :!:D A jesli jade z kims drugi raz ,albo wiecej razy to jest bardzo cicho i nikt mi nie krzyczy bo wie ,że i tak w odpowiednim momecie zaczne hamować :D A niekturym bardzo sie to podoba i przy wyprzedzaniu (Dawaj :!: Bierz go :!: Dawaj :!: Ale osobiscie wole nie jezdzić z łomami które nigdy nie jezdziły ,bo to może sie zle skonczyć a ja nie mam zamiaru za nikogo odpowiadać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 Pasażerowie (nowi) bardzo boją się pokonywania zakrętów wgłębokich pochyłach. Najgorzej, jak się przechylają w przeciwną stronęniż zakrętu. Icea: jak pojechałeś na tylnym kole na śliskiej ulicy?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 Pasażerowie (nowi) bardzo boją się pokonywania zakrętów w głębokich pochyłach. Najgorzej, jak się przechylają w przeciwną stronę niż zakrętu. I tu sie zgadzam ,bo wtedy jedziemy prosto :!: Icea: jak pojechałeś na tylnym kole na śliskiej ulicy??To że była mokra nie musi znaczyć ,że była tak sliska zeby nie dało sie poderwac moto na jedno. Ale moge sie mylić. Tak wiec icea powiedz nam jak to zrobiłeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi