norbik Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) :clap: kiedykolwiek, cokolwiek :icon_mrgreen: wstępnie środa do piatku... rezerwó\uje czas :lalag: pozdro ups aj didyd egejn;)) Edytowane 15 Marca 2008 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Waldi... znowu motór przepijasz?? :) eee tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 eee tam...no tak... juz przepiles... teraz przepijasz buty i kask :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Belgu, caly tydzien chorowalem przydalo by sie wypic moje zdrowie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Belgu, caly tydzien chorowalem przydalo by sie wypic moje zdrowie :flesje:trzeba było tyle nie pić :rolleyes: a więc czwartek 19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Asiu prosze Cie... zmien date dzien lub dwa wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Asiu prosze Cie... zmien date dzien lub dwa wczesniejgdyż? czwartek z tego co widzę większości pasuje. ja w środę nie mogę, a w piątek zapewne część będzie już świętować rodzinnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 A czy jakieś jaja będą na miejscu czy trzeba przywieźć swoje? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ja biorę swoje :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 przyjade sie przywitac a potem do domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 przyjade sie przywitac a potem do domciuA w Piątek rano nie możesz jechac? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Rok temu bylo bardzo milo. Waldi, jakie szalone zdjecie! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 A w Piątek rano nie możesz jechac? :buttrock: jesli bedzie darmowa voda to nie bede mial wyjscia ;) chociaz wstepny plan przewiduje herbatke i wypad do domciu. Waldi, jakie szalone zdjecie! wiem ;D Odwazny jestem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 A Waldi zrobi Wam Forumowe Laptojajeczko i będzie chopem z jajowym laptopem.Waldemordzie--- nie bierz ze sobą jajoptopa :biggrin: bo Aśka rzuci na Cię klątwę Amare :evil: i po Tobie.Joanno- czyż nie? POZDRÓWKA --- Joaśka PEES Tylko chopaki odświeżcie swoje pisanki :P A Ty imienniczko Joanno będziesz sprawdzać świeżość --- w moim imieniu też :lalag: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ale o co chodzi...? :) Znaczy się co... przewietrzyć czy jak? ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi