Andrzej00000 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witam wszytkich! Heh pisze z Profilu taty xD ! Mam yamahe tzr80 chcialbym ja ztuningowac wizualnie ! I chce miec siatki we wlotach powietrza! MAm pytanie ! Skad wziac siatki na wloty powietrza? Jak je pozniej tam zamontowac! Z gory dziex pZdr for all ! Prosze o szybka ODP xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) siatki kupisz w jakims sklepie motoryzacyjnym (raczej z częściami do tuningu aut) albo na allegro napewno znajdziesz.Sposób zamontowania: dokładnie czyścisz i odtłuszczasz krawędzie otworu, następnie nakładasz dookoła tych krawędzi silikon i na nim przyklejasz odpowiednio przyciętą siatkę. Rada: nie przycinaj siatki co do milimetra, zostaw sobie centymetr luzu. Pozdrawiam i powodzenia :) PS: zamiast silikonu możesz użyć (jeśli posiadasz) takiego pistoletu z gumowym glutem w środku, który po rozgrzaniu się topi i jest plastyczny. Moim zdaniem ten sposób jest lepszy, tylko tym trzeba robić szybko, bo jak zaschnie to będzie dłubanie :crossy: Edytowane 12 Marca 2008 przez artur.h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej00000 Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Dzieki :icon_mrgreen: Chyba bede wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Widzialem na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 mieloch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi