robinx Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Kupiłem ten sprzęt i gdybym mógł to spał bym przy nim w garażu. :) Ma 5 latek a na liczniku niecałe 4 tyś. Stan moto potwierdza przebieg (moja ocena). Wygląda jak by była jeżdżona tylko po salonie. Ocena sąsiadów i znajomych również taka, że kupiłem nówkę ;) Czyściutka i pachnąca. Aż żal ją wyciągać w taką kiepską pogodę ale mi nie daje i śmigam po bocznych drogach. Trafiła mi się 30 km od domu. Zdjęcie zrobione tel. podczas kupna. Więcej lepszych i dokładniejszych zamieszczę gdy trochę ochłonę. Żona twierdzi, że jestem strasznie podekscytowany...f o t k a Edytowane 12 Marca 2008 przez robinx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mausser Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Gratuluję, ładna sztuka, ubrana, mały przebieg, nic tylko orać tysiące kilometrów. Sezon tusz tusz (dla mnie się już dawno zaczął ;) ) Do zobaczenia na trasie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calmicoko Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Niezły ten drag ,noto tylko śmigać,hejka. najważniejsze żeby zona była zadowolona, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 No i kolejna armaturka na drogach :crossy: :crossy: Wielkie gratulacje :lalag: :notworthy: :lalag: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damaged_Lady Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ;) Piękny Rumak i wcale nie dziwię sie Twojemu podekscytowaniu (a raczej zdziwieniu Twojej Żony), naprawdę wspaniała maszyna. W dodatku ma tylne siedzenie, więc podejrzewam, ze kobieta pokocha jazdy na nim :) Zazdroszczę Ci tych gmoli, bo mój Intruz niestety na razie nie posiada ... jeszcze....nie posiada Życzę samych wspaniałych chwil spędzonych w siodle :D podpisano: szaleniec biker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinx Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Wielkie dzięki.Tak, mam to szczeście, że żonka kocha tą jazdę i dzielnie mi towarzyszy. Niestet trochę ostatnio ją przewiało i uznała, że musi zainwestować w konkretne ubranie na moto :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi