Skocz do zawartości

Szybkie ustawki na ustawki na kołokominowe śmiganie...

Darek...
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bez propozycji, odpadam weekendowo :/ Moto czasowo w obcym garażu z konieczności, ze średnim dostępem, przegląd muszę załatwić, a i powoli oddać chcę moto w dobre ręce w ramach małego tuningu...bo odkładanie na ostatnią chwilę zaskoczeniem nowego sezonu może się zakończyć (choć myslałam o zmianie sprzęta, ale kassssssssssssssssaaaaa... :biggrin: )

Jak wspomniała Kinia - sobota była piękna, ale to jednak specyficzne święto było, a w niedzielę owszem, latanie, aczkolwiek ta "mżąca wilgoć" to juz taka mniej przyjemna raczej była, choć nie tragedia.

A wszystkim mającym zamiar śmigać w weekend, ma być w miarę przyzwoicie - szerokości! :buttrock:

nie

M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie

• 3 tygodnie później...

Ja bez propozycji, odpadam weekendowo :/ Moto czasowo w obcym garażu z konieczności, ze średnim dostępem, przegląd muszę załatwić, a i powoli oddać chcę moto w dobre ręce w ramach małego tuningu...bo odkładanie na ostatnią chwilę zaskoczeniem nowego sezonu może się zakończyć (choć myslałam o zmianie sprzęta, ale kassssssssssssssssaaaaa... :icon_evil: )

Jak wspomniała Kinia - sobota była piękna, ale to jednak specyficzne święto było, a w niedzielę owszem, latanie, aczkolwiek ta "mżąca wilgoć" to juz taka mniej przyjemna raczej była, choć nie tragedia.

A wszystkim mającym zamiar śmigać w weekend, ma być w miarę przyzwoicie - szerokości! :crossy:

a ja sobie dzisiaj pośmigałem :crossy:

Fider, daty..od 7.11. do 22.11. to pewnie u każdego się wydarzyło dwukołowo jeszcze sporo, u mnie też :biggrin:

No i miło, że sobie polatałeś :clap:

Pytanie z innej beczki, jakiś wrzesień/październik, wieczór, Jet rubinkowski, nie spotkałeś czasami tam Kingi na ducacie i mnie na popierdółce przypadkiem? (pytanie z d...y, ale pytam, czy dobrze kojarzę fakty)

pozdrawiam (wszystkich) :)

nie

M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie

odpowiedzi w tym temacie, z ,,dziebko" mnie zaskoczyły... :icon_mrgreen: myśle sobie, śnieg za oknem, nowe odpowiedzi w ,,szybkie ustawki(...)" hmm... o co cho?? czy jeszcze śmigacie :biggrin: ...uf jednak nie ;-) chociaż po Tobie Madziu można spodziewać się wszystkiego :crossy:

P>S

Moja Duci już rozebrana na zime :(

Edytowane przez KingRider

• 3 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...