MichałKaczmar. Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 To jakie macie propozycje ?Musimy sie zdecydowac do jutra bo pozniej nie odczytam wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ja w sobote pracuje wiec dla mnie odpadaa w niedziele ma byc pogoda wiec na pewno gdzies wyskoczegdzie to jeszcze nie wiem, jakies propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja bez propozycji, odpadam weekendowo :/ Moto czasowo w obcym garażu z konieczności, ze średnim dostępem, przegląd muszę załatwić, a i powoli oddać chcę moto w dobre ręce w ramach małego tuningu...bo odkładanie na ostatnią chwilę zaskoczeniem nowego sezonu może się zakończyć (choć myslałam o zmianie sprzęta, ale kassssssssssssssssaaaaa... :biggrin: )Jak wspomniała Kinia - sobota była piękna, ale to jednak specyficzne święto było, a w niedzielę owszem, latanie, aczkolwiek ta "mżąca wilgoć" to juz taka mniej przyjemna raczej była, choć nie tragedia. A wszystkim mającym zamiar śmigać w weekend, ma być w miarę przyzwoicie - szerokości! :buttrock: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fider Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja bez propozycji, odpadam weekendowo :/ Moto czasowo w obcym garażu z konieczności, ze średnim dostępem, przegląd muszę załatwić, a i powoli oddać chcę moto w dobre ręce w ramach małego tuningu...bo odkładanie na ostatnią chwilę zaskoczeniem nowego sezonu może się zakończyć (choć myslałam o zmianie sprzęta, ale kassssssssssssssssaaaaa... :icon_evil: ) Jak wspomniała Kinia - sobota była piękna, ale to jednak specyficzne święto było, a w niedzielę owszem, latanie, aczkolwiek ta "mżąca wilgoć" to juz taka mniej przyjemna raczej była, choć nie tragedia. A wszystkim mającym zamiar śmigać w weekend, ma być w miarę przyzwoicie - szerokości! :crossy: a ja sobie dzisiaj pośmigałem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 zimno juz, zimno a nawet dla bagienno- błotnych juz po przymrozkach za twardo raczej.....chociaz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Fider, daty..od 7.11. do 22.11. to pewnie u każdego się wydarzyło dwukołowo jeszcze sporo, u mnie też :biggrin: No i miło, że sobie polatałeś :clap: Pytanie z innej beczki, jakiś wrzesień/październik, wieczór, Jet rubinkowski, nie spotkałeś czasami tam Kingi na ducacie i mnie na popierdółce przypadkiem? (pytanie z d...y, ale pytam, czy dobrze kojarzę fakty) pozdrawiam (wszystkich) :) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) odpowiedzi w tym temacie, z ,,dziebko" mnie zaskoczyły... :icon_mrgreen: myśle sobie, śnieg za oknem, nowe odpowiedzi w ,,szybkie ustawki(...)" hmm... o co cho?? czy jeszcze śmigacie :biggrin: ...uf jednak nie ;-) chociaż po Tobie Madziu można spodziewać się wszystkiego :crossy: P>S Moja Duci już rozebrana na zime :( Edytowane 24 Listopada 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 to jak, ustawiamy sie na jutro popoludniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) ja nie mam jeszcze moto- pieprzona uszczelka:( Edytowane 14 Marca 2009 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marki Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Jak coś to jestem gotowy.Czekam na rozwój wydarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 szczerze powiem, że A1 bym sie przelecial tak do Tczewa, tam kawe wypic w MC i z powrotem chyba, ze jakies inne propozycje???...... moze ktos z CG jeszcze jak co to startuje kolo 15-ej w niedziele oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marki Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 W niedziele w Toruniu padał deszcz,więc nawet nie było przejażdżki w koło komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ta pogoda roz******a mnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 śmiga dziś ktoś?? wiem temp, nie powala ale sucho jest a cosik mnie nosi :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 śmiga dziś ktoś?? wiem temp, nie powala ale sucho jest a cosik mnie nosi :icon_rolleyes: Przyjedź na wódkę Mariusz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi