motoeliza Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 A tak w ogóle to ktoś się ustawia na jakieś śmiganko po mieście i okolicach? Oczywiście jak nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekgsx600 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 A tak w ogóle to ktoś się ustawia na jakieś śmiganko po mieście i okolicach? Oczywiście jak nie pada.ja bym pojeździł :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Może to nie w koło komina, ale jak macie chęci to zapraszamy w niedzielę na wycieczkę po Borach Tucholskich !!! Jest post Charzykowy !!! Klub Motocyklistów Torunia zaprasza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 JA :icon_question: (na dniach odbiór popierdóły z serwisiku i popołudnia-wieczory yessss...... :bigrazz: aha, ja sie ciągle uczę... :cool: ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Co JA ???? Mam nadzieję, że to deklaracja obecności ;) :icon_mrgreen: Yano Cię wyściska jak będziesz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam,a czestochowa w niedziele ??? nie jedziecie ?Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 na częstochowę ze szwedami dzisiaj o 14:30 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 no to jestes lepszy :crossy:) ja dopiero pod 16tej :lalag:( zasuwam.. pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekgsx600 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 no to jestes lepszy :biggrin:) ja dopiero pod 16tej :banghead:( zasuwam.. pozdrawiam,Alexjak ktoś ma chęć pośmigać to zapraszam o 14 koło comety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 A może w niedziele ktoś pośmiga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekgsx600 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja bym pojeździł :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja bym pojeździł :icon_mrgreen:Ja też bym pojeździł i pojeżdzę !! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 no to jak coś to na gg i ustalamy szybką ustawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Sobotni wypad na Kaszuby.Spotykamy się o 10.00 na Koronowskiej przy zjeżdzie na Bożenkowo (gril).Zaczynamy od Szymbarku i domu wybudowanego na dachu ok.15 km od Kościezynyhttp://www.mojageneracja.pl/4664427/blog/1665200577478805c079e18,następnie niedokończony zamek z xx w nieopodal Kartuz http://turystyka.wp.pl/ar...156cb&_ticrsn=3 ,potem zobaczymy ,może Sopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid 6r Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam wszystkich motocyklistów z Torunia. Mam takie pytanie czy ktoś z was sie wybiera 8 Czerwca do miejscowości Turek na Bicie rekordu guinnessa w motocyklowym paleniu gumy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi