Dar Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Po 3-4 miesiącach szukania oto znalazłem!Jest świetna, aż brak mi słów. Wielkie dzięki dla ludzi którzy mi ją przywieźli! (bo nie mogłem załatwić transportu) Do zobaczenia na trasie!! Fotki zapodam później, jak ochłonę ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Gratuluje zakupu. Naprawdę świetny wybór.Był to mój pierwszy poważny sprzęt i mam do niego wielki sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Gratuluję :) Jak pięknie by było, jeśli ja bym mógł pochwalić się takim nabytkiem w tym roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam wśród cebularzy :notworthy: :P Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeraw Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ja rowniez witam, tez dzisiaj stalem sie posiadaczem cebulki - fotka w moim poscie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi