ntech Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Panowie dajcie se siana.Cala ta hucpa Wam nie grozi.Nadaje z Suwalk wiec wiem na czym pic polega.Cale Suwalki to raptem trzy ulice na krzyz i jedynie na tych ulicach mozna pokozaczyc co jest domena dresow w starych bejcach i dzieciarni na motungach.Problem polega jednak na tym iz w Suwalkach zdaja egzaminy z innych okolicznych pipidowek wiec w szczycie nie mozna przez miasto przejechac bo jest kompletnie zablokowane L-kami.Mnie osobiscie szlag trafia i nawet w prasie byly postulaty zeby wyznaczyc im jakas strafe coby tam w kolko jezdzili ale okazalo sie ze za bardzo nie ma gdzie bo to jedyne ulice przypominajace jako tako ruch miejski.W tej sytuacji i w tym miescie rzeczywiscie jest jakies prawdopodobienstwo ze cos tam sie nagra.Ale to musi byc maksymalny przypadek.A chodzi najzwyczajniej w swiecie o puszczenie farby w eter zeby sie dzieciaki w furach i dresy baly.No i jaka wspaniala akcja policji.I premie mozna przyznac.Caly ten pomysl jest idiotyczny i nie do zrealizowania w jakimkolwiek wiekszym miescie.Wyobrazacie sobie L-k scigajaca was z kamera po ulicach ? No wlasnie :flesje: .Juz sto razy macie wieksze szanse trafic na normalny patrol czy tajniakow.Jednym slowem wiejska policja leczy komplksy jak moze.Nie wiem czy wiecie ale ostatnio przez przez przypadek wpadl im w rece przy rutynowej kontroli jakis hipis co to lewa fura zwiedzal se Europe.Piali ze szczescia jakby rozbili siatke przemycajaca kokaine z Kolumbii.Z tydzien pod rzad promienny rzecznik policji chwalil sie w lokalnej tiwi jacy to oni sa czujni i bohaterscy. Takze cycki w gore i mozecie sobie ten pomysl przytaczac jako kolejny przyklad kretynskich sposobow zakompleksionych prowincjonalych policmajstrow zza biurka na dodanie 50 pln do premii.Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Wielkie pozdro za ten komentarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi