zibik Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Witam.Dzisiaj o 20:00 wróciłem ze Słupska.Ale na początek - kochani koledzy BANDITOWCY - przpraszam że opuściłem WASZE szanowne grono :) .Więc tak, wyjazd o 3:00 ,przyjazd o 20:00 - iiiiiiii jest , w moim garażu stoi nówka sztuka HAYABUSA K7 kolor CZERWONY .Zakup od Pana Bogusławskiego (polecam).A teraz kilka słów o zakupie- oblukałem około 8 sztuk używanych motocykli,niestety żadna nie nadawała się do zakupu ,więc decyzja ,dokładam parę tysiaków i kupuje nówkę rocznik 2007 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,dzisiaj odebrałem moto i przywiozłem do domu.Powiem tak ,życzę każdemu takich emocji jak zakup nowego nieużywanego motocykla z przebiegiem 0,00.Pozdrawiam wszystkich,jutro wrzucę jakieś fotki mojej nowej HAYKI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Gratulacje :) Świetny wybór. Doskonale rozumiem Twoje wątpliwości związane z zakupem używanych maszyn. Miałem taki sam dylemat. Lepiej dołożyć trochę kasy i cieszyć się nowym sprzętem. Tutaj raczej trudno wcisnąć kit :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Nowa hayka ? no no no , pięknie :flesje: Gratulacje i szerokości.Zapodaj foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Oto fotki http://bikepics.com/members/zibik/07hayabusa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Licznik pewnie i tak krecony :flesje:Gratuluje sprzeta, tym bardziej ze nowka z salonu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Super sprzęt, no i nowy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelekbusa Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Gratuluje super sprzet !! od maja zeszlego roku latam taka granatowo srebrna 2005 !!!!! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Raz jeszcze gratki!! :icon_razz: :buttrock: Smoku :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 gratuluje... Hayka jest jak dla mnie jednym z najlepszych i wymarzonych sprzętów, ile PLN taka przyjemność ????? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi