ukasz Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Właśnie otrzymałem paczkę z żółtymi naklejkami od Dominika. Wyglądają tak:Zdjęcie(link od któregoś z forumowiczów z innego tematu)Do odbioru dla wszystkich chętnych. Jeżeli ktoś ma możliwość rozprowadzenia w jakiejś większej grupie ludzi to zapraszam do pomocy przy dystrybucji.Teraz konkrety, czyli jak odebrać naklejkę: - odbiór osobisty praktycznie w każdej chwili w Gdańsku - Oruni Górnej, po wcześniejszym umówieniu się ze mną (żebym w domu był) - szczegóły co do kontaktu znajdują się niżej- w Gdańsku - Osowie, bywam kilka razy w tygodniu, jednak trzeba mnie wcześniej uprzedzić, żebym konkretnego dnia zabrał ze sobą naklejki, ile ich tam będzie potrzeba- w Gdyni bywam w poniedziałki, wtorki i czwartki, w sumie tylko przejazdem do roboty, ale gdyby komuś pasowało to możemy się gdzieś spotkać po drodze - tylko potrzebuję wcześniejszego info- we Wrzeszczu, na polibudzie, akademii medycznej i okolicach przeważnie jestem w środy rano i czwartki po południu i można mnie tam złapać (wcześniej info żebym zabrał naklejki ze sobą) Wpisywać można się w tym temacie, a jeżeli ktoś potrzebowałby pilnego kontaktu ze mną (np. gdyby ktoś teraz zaraz chciał podjechać do mnie po naklejkę) to łapcie mnie albo przez tel. (502030269) albo na gg (4810508), pytania, wątpliwości, skargi i zażalenia co do akcji - tu w temacie, albo na PW. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich po odbiór naklejek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 W ostatnia sobote na imprezce w jednym z gdynskich pubow rozdysponowane zostalo 45 sztuk pomiedzy ludzi jezdzacych na 2oo :icon_mrgreen:PozdrTomekP.S.Dwie z nich zadomowily sie na scianach pubu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 dziękuje Tomkups. ładnie to nazwałeś 'gdynski pub" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Prawie wszystko już rozdysponowane, ale zachowałem jeszcze garść pojedynczych sztuk dla wszystkich tych z 3miasta i okolic, którzy o akcji dowiedzieli się z opóźnieniem a chcieliby sobie obkleić samochody. Także jeżeli ktoś do tej pory nie dostał swojej żółtej naklejki, to nie załamywać się tylko pisać do mnie, coś zaradzimy :icon_question: pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ok, resztki też już porozdawane, zostały mi dosłownie 3 - 4 sztuki które mogę pojedynczo oddać ostatnim spóźnialskim którzy do tej pory się nie załapali... jak ktoś chętny, to szybko pisać do mnie, bo niedługo i tego nie będzie :banghead: pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 aj "troche" zaspalem... znajdziesz cos dla mnie jeszcze ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 aj "troche" zaspalem... znajdziesz cos dla mnie jeszcze ? :crossy: Znajdę, specjalnie dla Ciebie :banghead: Daj znać gdzie i kiedy można by się zgadać, ostatnio sporo na rowerze śmigam po 3mieście, mógłbym podrzucić Ci gdzieś po drodze.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 mozemy sie spotkac gdzies kolo halii olivii... albo w ogole sie na browara umowic :icon_mrgreen:ps.pamietaj ze po pijaku na rowerze to mozna prawko stracic :icon_mrgreen: wiec moze zabierz siostre zeby cie odwiozla jak cos :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Hehehe :biggrin: No ja reflektuję jak najbardziej, czy to na rower, czy na browara, czy na jedno i drugie ;) Najwyżej będę pchał go do domu za kierownicę :) W tym tygodniu jestem udupiony z dyplomem, w weekend wyjeżdżam nad Jeziorak, ale w przyszłym tygodniu spoko można coś zorganizować, pogoda dopisuje :) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2340 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam :bigrazz: Wiem, że już niedługo koniec sezonu i w ogóle opóźniony zapłon mam, ale może komuś zostały jeszcze ze 2 czy 3 naklejeczki, bardzo chętnie bym przygarnął :wink: Jak coś to proszę o info. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Podczas świątecznych porządków znalazłem jeszcze parę sztuk u siebie. Gdyby ktoś chciał jakiś pojedynczy egzemplarz, to można się zgłaszać, odbiór tylko osobisty w okolicach Oruni, Oksywia, Osowy, tudzież gdzieś po drodze ewentualnie, do dogadania ;) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi