jeszua Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 W temacie są info z przed roku, mogą być nie aktualne. coś się zmieniło? ostatnio jak sprawdzałem, to nadal byliśmy w ue... ale może masz jakąś obszerniejszą wiedzę w tym zakresiejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavek_t Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 W kwestii motocykla z Włoch czy konieczny jest dokument/certyfikat wymeldowania przed chwilą dzwoniłem:- do Wydziału Komunikcji: potrzebują tylko: dowód rej. + tłum., badanie techn., Vat 25- do US: powiedziano mi że potrzebny mi będzie VAT 24 a nie 25 i jeśli jest zgodność ostatniego właściciela z danymi sprzedającego w umowie to nie potrzebują tego dokumentu wymeldowania (jak zrozumiałem chcą go tylko jesli występuje niezgodność w danych) Czy tzn, że mogę bez obaw kupic motocykl, do którego jest tylko umowa i dowód rejestracyjny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi