rebel Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Daria z Pawłem załączyli czasowstrzymywacz i tak dokładnie to nie wiedzą kiedy tam byli i w jakich godzinach :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Uwierzyłem zielonym oczom a zapomniałem że są niecne... i jeszcze dzwoniłem dla pewności - byłem tam w niedzielę około południa i.......... :biggrin: Wielka DUPA - pocałowałem klamkę. :biggrin: :banghead: No ale nic... nie poddaje się tak szybko, może jeszcze spróbuje - do trzech razy sztuka... Koło południa??? Powinno być otwarte od 11, ale może trochę się spóźnili, inaczej nie umiem tego wyjaśnić...Byliśmy z Pawłem trochę po południu i było czynne.A potem w większym gronie wieczorkiem celem osuszenia butelki :icon_razz: Nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 ja tez niewinna i nekawna jestem, a żyję np. po to, żeby zguby zbierać ;) oj wina nie pijesz to taki fajny trunek ;) ja go wielbiam :biggrin: Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Byliśmy z Pawłem trochę po południu i było czynne.A potem w większym gronie wieczorkiem celem osuszenia butelki Dokładnie tak :biggrin:. Nie ma co się poddawać, zapraszamy ponownie za tydzień. Jak chcecie, to się możemy jakoś zgadać większa grupka koło 14 ? Zawsze można zacząć od kawki / herbaty, a potem jakaś rundka po wawie? Kto chętny ? ;) Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Koło południa??? Powinno być otwarte od 11, ale może trochę się spóźnili, inaczej nie umiem tego wyjaśnić...Ołkiej przyjmijmy że się spóźnili mnie też się zdarza... zwłaszcza mi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 No to mówie, może uda sie kolejnym razem ? :). My i tak będziemy około 14, więc jak ktoś z Was będzie miał ochotę i czas to zapraszamy. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To kiedy ??? Znaczy którego dnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Sobota? W piątek jest tam wieczór hiszpański z winami i jakiemś żarciem, więc iberofilów zapraszam do spróbowania, ale tak większą grupą to proponuję sobotę lub niedzielę ok. 14.Jak wolicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Nie wiem jak wy ale ja wole "nocne" balowanie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jesteście marudni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ja obstawiam niedziele :), sprawy "pracowe" ograniczają mnie w sobotę. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Wygląda więc na to, że w sobotę będę tam bez Pawła. Tak czy inaczej, zapraszam w oba dni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 ... zapraszam w oba dni :crossy:Czy to znaczy, że picie i wyżerka na twój rachunek :) ?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To oznacza, że z przyjemnością zobaczę wasze miłe memu sercu oblicza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To oznacza, że z przyjemnością zobaczę wasze miłe memu sercu oblicza :Pwykretna odpowiedz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi