Wioslarz Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam mam problem z elektryka w dwuch motorkach w baotianie 50 i w junk cos tam tez 50! W obu tak samo zachowuje sie elektryka tzn jak wlacze stacyjke i przesune swaitla na postuj jest ok swieci licznik swiatlo tylne i jest bajera a jak wlacze na drogowe to dupa wszystko gasnie! Gdzie szukac problemu! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 słabe aku albo połączenia i styki w złym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam mam problem z elektryka w dwuch motorkach w baotianie 50 i w junk cos tam tez 50! W obu tak samo zachowuje sie elektryka tzn jak wlacze stacyjke i przesune swaitla na postuj jest ok swieci licznik swiatlo tylne i jest bajera a jak wlacze na drogowe to dupa wszystko gasnie! Gdzie szukac problemu! PozdroPewnie gdzies jest zwarcie w instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calmicoko Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Niema raczej gdzieś styku,może przy bezpiecznikach zaśniedziało,a może mysz lub pająk zrobił zwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Sprawdź żarówke czy z nią ok, może ma jakieś fabryczne zwarcie.Pozostaje jeszcze włącznik zmiany świateł i przewód który biegnie od niego do żarówki, albo włącznik jest niedorobiony i załącza długie razem z mijania albo przewód może być gdzieś przyciśnięty i robi zwarcie z masą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 podłącze się pod temat elektryczny ... szukam takiej kostki jak na zdjęciu z lewej strony zegarów http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal...15/47/322154740 chcę zrobić kontrolki na ledach a nie chcę niszczyć oryginalnej kostki.. gdzie moge coś takiego kupić?? nie musi byc takie samo chodzi tylko o te bolce ze środka... może ktoś ma jakąś uszkodzoną i się podzieli?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi