>ENDUROS*600< Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam :) Mam pewien problem z rozrządem w mojej XT (YAMAHA XT 600 1997)A mianowicie z tego co przeczytalem na tym forum o rozrządzie w tym motorze wiem juz mniej wiecej na jakiej zasadzie nalezy go ustawic :crossy: . Jednak zastanawia mnie jedno czy zeby ustawic ten rozrząd trzeba ściągnąc koło magnesowe????? Proszę was o odp moto mam obecnie rozebrane wiec moge na bierząco powiedzieć co w nim widzę i czego nie rozumiem :wink: Dodam jeszcze ze na tym kole magnesowym są znaki HI i nie wiem z czym maja sie one pokrywać.Prosze o porady i kazda pomoc :D ;) :biggrin: Z góry dziekuję :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Dodam jeszcze ze mam sciagnieta pokrywe boczna od strony kola magnesowego i wlasnie zastanawia mnie czy na dole przy kole magnesowym ustawiajac znaki musze zdjac kolo magnesowe czy nie , czytalem juz gdzies ze ustawiajac rozrzad patrzy sie w jakims wizjerku na oznaczenia Gornego miejsca polozenia tloka .Czy ten wizjerek to ta dziurka w kapie w ktorej najpierw trzeba odkrecic srube i patrzec wtedy na znaki na kole magnesowym czy trzeba zdjac kolo magnesowe i patrzec na znaki pod nim ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Czy ten wizjerek to ta dziurka w kapie w ktorej najpierw trzeba odkrecic srube i patrzec wtedy na znaki na kole magnesowym czy trzeba zdjac kolo magnesowe i patrzec na znaki pod nim ???? tak i jak w okienku widzisz it to znaki na wałku muszą być równoległe do głowicy Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 OK czyli ustawiajac rozrzad na znakach na dole musze miec zalozona pokrywe .Wlasnie o to mi chodzilo wielkie dzieki :wink: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A ja znalazłem w serwisówce jak powinien być ustawiony rozrząd. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ja tez :icon_rolleyes: Tylko w serwisowce jest pokazane przy sciagnietym kole magnesowym a mi chodzilo czi idzie go ustawic bez sciagania kola magnesowego :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi