jakublabenda Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Witam, posiadam Suzuki bandit 600s z 2002 roku, chce zmienić wydech z seryjnego, nie wiem czego mam sie złapać, czy kupić samą końcówke, czy z czymkolwiek po za nią, końcówka jest łączona spawem z rurą a nie łączeniem na śrubach i co teraz ? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 kupuje się końcówkę wraz z kawałkiem rury a łączysz ją mniej więcej pod silnikiem. Wiem wiem każdy poleca swoje, ale na prawdę polecam końcówkę ART'a chyba dość ciężko ją dostać ale efekt super. Postaram się w tygodniu dołączyć filmik i będziesz słyszał jaki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Akurat mam koncowke ARTa na sprzedaz, z tym, ze bez rury, wie musialbys cos kombinowac, ale pewnie nie byloby problemu:) A za niedlugo bede mial inne kominy, moge takze sprowadzic cos nowego z rura w cenach 500-750-1000zl zaleznie od firmy, mialbys na okolo 15 marca, jakby co wal na PW albo tu, moze inni tez skorzystaja :icon_mrgreen: tutaj link do mojej aukcji: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=565519 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witam, posiadam Suzuki bandit 600s z 2002 roku, chce zmienić wydech z seryjnego, nie wiem czego mam sie złapać, czy kupić samą końcówke, czy z czymkolwiek po za nią, końcówka jest łączona spawem z rurą a nie łączeniem na śrubach i co teraz ? proszę o pomoc Tłumik Laser proponuję :-). Wyje jak szalony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaj261 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 poszukaj na allegro masz tego sporo i ceny tez rozne,a zamontowac,to albo spaw albo ucinasz rure przy koncowce i zakladasz nowa skrecasz na obejme,lub dokupujesz odpowiednia rure i laczysz pod silnikiem,sam zdecyduj ktore rozwiazanie bardziej ci pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 dzisiaj wieczorem bede mial kilka tlumikow, moze cos dobierzesz sobie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ixil fajnie gada i nie jest drogi. jak dysponujesz wiekszymi kwotami to yoshi. two brothers swietnie gada i wyglada ale cena wysoka. Leo tez ok. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 W Bandicie 600 miałem Yoshimurę http://www.bikepics.com/pictures/1169764/ rurę do kolektorów dorabiałem, teraz w bandicie 1200 mam tytanowego BOSa i powiem że yoshimura miała o niebo lepszy dzwięk, głęboli bas a przy wysokich obrotach gacie mi spadały :) Yoshimurkę kupiłem używaną na allegro za około 600 zł, jak będę miał możliwość to na bank wróćę do yoshi. Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 dzisiaj wieczorem bede mial kilka tlumikow, moze cos dobierzesz sobie :buttrock: Wyślij mi na maila co będziesz miał i po ile jak będzie coś fajnego to może się skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=565519 na razie tyle, jutro wystawie cos jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ja mam akrapowica i jestem zajeibscie zadowolony ale jak wyzej kolega móił yosi tez niezły :icon_mrgreen: ale polecam akro potem yosilecz wiadomo tojuz sa koszty.. Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi