CAM3K Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 Co robicie z bakiem, zeby w zime ni skorodowal? Zalac paliwa do pelna? Slyszalem ze w zimie moze zwietrzec. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 Zalej bak do pełna. A co do zwietrzenia, to chodziło o to że w baku wytważają się opary i uciekają przez dzirkę w korku. Jest to prawdą, ale paliwa dużo nie zwietrzeje. Z tego co wiem to najwięcej oparów wytwarza się w wyższych temperaturch, więc w zimie raczej starcisz minimalne ilości paliwa, więc się niemartw ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 Co robicie z bakiem, zeby w zime ni skorodowal? Zalac paliwa do pelna? Slyszalem ze w zimie moze zwietrzec. Co wy na to? Ja proponuje umyc bak i przeplukac benzyna poczym odmonotowac i zniesc do domu - tj. ja to robie :notworthy:. Na cieplej puleczce bedzie mu dobrze 8) Mozna tez zrobic tak jak mowil zeus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 ejj no właśnie......?! co zreobic z bakiem? a można nic nie robić ? bo jak ja go zaleje benzyną to mnie będzie korciło żeby jeździc, bo rodzice to mi nie pozwalają jeżdzic w zime. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 Najlepiej zalej go do pełna i przykuj łańcuchami do ściany :notworthy: Wtedy napewno niebędziesz jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 ejj no właśnie......?! co zreobic z bakiem? a można nic nie robić ? bo jak ja go zaleje benzyną to mnie będzie korciło żeby jeździc, bo rodzice to mi nie pozwalają jeżdzic w zime. Jak Cie nie puszcza to możesz zalać.Przecież benzyna, załózmy 3 litry to nie problem kupić w zimie........i też by Cię korciło. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 Najlepiej zalej go do pełna i przykuj łańcuchami do ściany :notworthy: Wtedy napewno niebędziesz jeździć a co zrobi na wiosne :?: a jak zamknie na kłódkę to bedzie go korcić żeby ją otworzyć i to sie wszystko mija z celem oj ciężkie jest zycie młodego motocyklisty 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 macie problemy poprostu zalac caly benzynom i juz a tak apropo to mnie nie korci do jazdy w zime bo jak sobie pomysle ze pojezdze z pul godziny a potem bende lezal miesiac w luzku to dzienkuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 macie problemy poprostu zalac caly benzynom i juz a tak apropo to mnie nie korci do jazdy w zime bo jak sobie pomysle ze pojezdze z pul godziny a potem bende lezal miesiac w luzku to dzienkuje bardzo Widac ze mamusia wychowywała cie za pomoca ciepłego chowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 Jak to już ktoś mądry kiedyś powiedział cza być twardym nie miętkim 8) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 a tak wogule to mieszkalem na wsi i w zime moja ulica zabardzo nie byla odgarnienta a wszegunosci na Jawke (skuter) wiencej bym sie wywalal niz jezdzil :lol: jak by byl jakis cross to co innego 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 a tak wogule to mieszkalem na wsi i w zime moja ulica zabardzo nie byla odgarnienta a wszegunosci na Jawke (skuter) wiencej bym sie wywalal niz jezdzil :lol: jak by byl jakis cross to co innego 8) Dobra , dobra nie tłumacz się. :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 ja sie nie tlumacze kiedys jak zawalilo to dopiero po 3 dniach troche odgarneli a tak wogule to w zime zawsze cos przy Jawce kombinuje (mlody aijsztajn) :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 To niemożecie odgarnąć drogi razem z sąsiadami ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 A co z benzyną :?: Na wiosne ją wyjeździć :?: Nie "zepsuje sie " :lol: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi