Patriko Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Wiem, że z zasady to zły pomysł by kupować kask bez uprzedniego przymierzenia ale w okolicy nie za bardzo mam jak to zrobić, są jakieś sposoby by uniknąć wpadki czy lepiej sobie odpuścić zupełnie kupowanie kasku online? No i drugie pytanie, czy to będzie dobry wybór dla zupełnego nowicjusza? -> http://42.pl/u/yYS I taka jest prawda - to zły pomysł. Musisz zrobić wycieczkę, to jest najlepszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 nie no, zupelnie bez sensu kupowac kask bez uprzedniego przymiezenia - chyba ze chcesz wydac kilkadziesiat zl na przesyłki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwent Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 I taka jest prawda - to zły pomysł. Musisz zrobić wycieczkę, to jest najlepszy pomysł.nie no, zupelnie bez sensu kupowac kask bez uprzedniego przymiezenia - chyba ze chcesz wydac kilkadziesiat zl na przesyłki...Dokładnie. Nie wyobrażam sobie zakupu bez przymierzenia. Kask ma przylegać solidnie do czoła- nie może jakoś mocno cisnąć ale ma solidnie przylegać- potem się dopasuje. Ja przez pierwszy miesiąc czułem się niezbyt komfortowo ale potem sie wyrobił i teraz jest super. Jednak nawet przymierzając S i M miałem wątpliwości- w końcu wybrałem S za radą sprzedawcy - i to był dobry wybór. Koniecznie przymierz kask przed zakupem, najlepiej 2-3 rozmiary dla pewności, wybierając miej świadomość, że kask się nieco dopasuje i zrobi trochę luźniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi