55555 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 chyba jednak nie kupie tego modułu koszt niby niewielki 80zł ale nie wiem czy nie uszkodze instalacji zakładając ten moduł, chyba zdecuduje sie wysłać moduł do naprawy, znalazłem firme ktore zajmuje sie naprawa modułuł regulatorów do husqvarny i nnych motocykli, naprawiaja motoplaty i SEM jak myślicie czy naprawią mój moduł? firma nazywa sie Digitech wiecie cos o tej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 chyba jednak nie kupie tego modułu koszt niby niewielki 80zł ale nie wiem czy nie uszkodze instalacji zakładając ten moduł, chyba zdecuduje sie wysłać moduł do naprawy, znalazłem firme ktore zajmuje sie naprawa modułuł regulatorów do husqvarny i nnych motocykli, naprawiaja motoplaty i SEM jak myślicie czy naprawią mój moduł? firma nazywa sie Digitech wiecie cos o tej firmie? powiem tak.. instalacji i tak bys nie uszkodzil co najwyzej wlasne ten nowy modul, druga sprawa...dlaczego nie sprobujesz tego co polecil Adam?... podal firme, ktora zajmuje sie naprawa modulów. pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Z tego co wiem to w GS sprawa wyprzedzenia zapłonowego tak jak w starszych samochodach z lat 90. Czyli sztywne wyprzedzenie liniowe. Teraz takie wynalazki maja chińskie moduły. Dlatego np. miedzy autami VW w niektórych latach produkcji jest pełna kompatybilnosc komputerów niezalezna od pojemnosci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
55555 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 poczytałem troche na forum i podobno ten elserwis z ostrołęki jest konretną formą tylko mam pytanie jakie beda koszta naprawy? może ktoś z was korzystał już z usług ter firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 poczytałem troche na forum i podobno ten elserwis z ostrołęki jest konretną formą tylko mam pytanie jakie beda koszta naprawy? może ktoś z was korzystał już z usług ter firmy?.... zadzwon do nich powiedz co masz do zrobienia i sie dowiesz...pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Sa relatywnie bardzo tani w porownaniu do innych firm, a specjalnie jesli porownac koszt naprawy do ceny uzywki w ktorej jeszcze nie masz zadnej gwarancji ze zadziala. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
55555 Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 niestety nie naprawiaja modułów rozebranych, uszkodzonych mechnicznie lub wczesniej naprawianych szkoda pozostało szukać używki lub uszkodzonego za grosze (nieruszanego)dzięki wielkie wszystkim za pomoc i pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi