scooby_bp Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Haha:d Filipecki zamiast krytykowac innych to troszkę poczytaj i poucz sie o różnych moto;] dokladnie jak Sloniu pisze w sendzie w lagach showa jest tylko jedna sprężyna:] odświerzam wcześniejsze pytanie. jak sprawują sie tuleje np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 a nie lepiej bylo by kupic na allegro zawias od nowej sendy z polkami za 400-500 zl przelozyc, a stary komplet opchnac za 200 zl ? :icon_question: albo dodac druga sprezyne jakos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Sloniu dobrze gada dać mu piwa! weź popoluj ze 2 tyg na necie to zawias taniiutko wyrwiesz a ten sprzedaż! tuleja teoretycznie podwyższy ci moto, tu chodzi o to żeby sprężyna była miększa lub twardsza. ja bym celował w nowe amorki bo są naprawde spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 właśnie myśle nad tym żeby pochodzić z starą sprężyną po sklepach z czesciami do moto. i może dwie sprężyny kupić. będzię napewno twardsze. A nie zawiasa całego nie chce kupywac bo teraz nie mam dużo kasy bo w rower dużo teraz wkładam. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 odświeżam. Może ktoś wie gdzie można kupić simeringi do zawieszenia oraz sprężyne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziureq Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Na mielochu poszukaj nawet od podobnych modeli... a co do serwisówki mógłbys ja udostepnic :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 daj maila to Ci prześle. ale niewiele tam jest, tylko taki spis czesci i widać co jak przymocować niema wogole rozmiarów danych czesci;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipecki Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Moj blad zwracam honor :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 wziołem dzisiaj sprężyne i pochodziłem po sklepach. i mowią ze podobna jak nie taka sama jest w MZ ale w żadnym sklepie nie mają na stanie;/ Ma ktoś dane jaki rozmiar powinna miec sprężyna w sendzie i w mz?? ja mam serwisówke do sendy ale tam niema wogole rozmiarów;/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inowrocław Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 daj e maila to ci serwisówke po angielsku prześle :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Wysłałem na PW;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi