Worriot Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 można by zorganizować wypad w Alpy na przyszły sezon!!! ja się piszę!!! Nie ma ktoś jednego filtra k&n do bocznej puszki filtra powietrza speedstar na zbyciu? ( podobno jest taki sam jak w airboxie pod bakiem...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 dokładnie jest taki sam wiem bo zmieniałem, za K&N płaciłem jakieś 140zł a oryginalny '' papierowy " był o połowe tańszy Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 stawiam na odpowiedz nr 2 pop......leni ale w zdrowym tego słowa znaczeniu tylko pozazdrościć takich wypadów takich miejsc i jeszcze w takim elitarnym (męskim) gronie moze kiedys i ja znajdę czas na taki wypad .... Bylo by z kim byłoby gdzie tylko to jedno małe kiedy ... Mi marzy sie wypad w Alpy Włoskie albo w sumie to gdziekolwiek byle dlugo i dalekoSzkoda życia na czekanie. Od 8 lat z tą samą ekipą latamy po PL i Europie. Obowiązkowo w czerwcu zawsze wyjeżdżamy na 2 tygodnie. Każdy wie, ustawia sobie pracę, a moja połowa nie pyta czy jadę i nie kwęka, tylko pyta dokąd w tym roku. Do tego nie żąda, żebym wreszcie zabrał ją z sobą. Ideał kobiety.I tylko raz mieliśmy zbiorowa paciakę po deszczu - w Bośni, i tylko raz ukradli nam w Serbii motocykle :)Poza tym żadnych specjalnych stresów, a wspomnienia bogate i przyjacielskie więzi silne. Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 dokładnie jest taki sam wiem bo zmieniałem, za K&N płaciłem jakieś 140zł a oryginalny '' papierowy " był o połowe tańszydzięki za potwierdzenie! A gdzie kupiłeś jeden filtr k&n? Wszędzie sprzedają tylko komplety za ok. 400 plnów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubusss Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wiem ze sakwy nie sa zbyt popularne w Worriorach, ale ze wzgledu na to ze sporo jezdze i zawsze mi brakowalo sakiew, postanowilem takie zamowic. Robione oczywiscie na indywidualne zamowienie pod kolorystyke motocykla. A ze w srodku zawsze jakas butelka musi byc to i logo ulubionego trunku sie pokazalo :)https://picasaweb.google.com/113728676357957402720/YamahaWarrior# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 świetnie dobrałeś kolorystykę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Witaj Piękna robota - już dawno nie widziałem takiego porządnego wykonania.Kolorystyka, faktura skóry, szwy, logo - ZAJ...! Zapodaj jakiś namiar na wykonawcę. PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubusss Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Dzieki za pozytywny odbior mimo tego ze "Warrior z sakwami to kupa" :) Sakwy te zrobione byly na zamowienie przez Kult Moto DRP ( www.sakwy-motocyklowe.pl ) - pierwsze wykonane z takiej skory w calosci. btw. moze sie skusze i w przyszlym roku zrobie jeszcze fotel w tym samym designie .... hmmm Edytowane 10 Października 2014 przez kubusss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 ale nie potniesz chyba corbina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik69 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Witam !!! Nadszedł czas wymiany pasa napędowego.... kiedyś ktoś pisał o pasie wzmocnionym chyba Panther, czy to ma być cos takiego http://www.ebay.com/itm/Yamaha-Roadstar-Warrior-Carlisle-Panther-Drive-Belt-Road-Star-XV1700-XV-1700-/381006631995?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item58b5c3d43b&vxp=mtr Warto zainwestować w taki pas czy może macie coś innego do zaproponowania ??? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubusss Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 ale nie potniesz chyba corbina? nie, podwojna kanape bede cial - ja tylko dwuosobowo jezdze. Corbin chyba pojdzie na sprzedaz - nie uzywam go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 a ja tylko solo jeżdżę...gdyby corbin był solo, to ustawiłbym sie pierwszy w kolejce...ten twój zasłania mi tribala na błotniku...ale wygodny jest strasznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_ 69 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 ludzie co tu taka cisza? Wszystkich wymiotło nic się nie dzieje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Pusto - wszyscy jeżdżą :) Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjacek Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Cześć, kolegę z Rzeszowa znam skądinąd ;) Jeśli ktoś ma ochotę, zapraszam do grupy Polish Road Star Warriors. Pozdrawiam! JacekI byłem z kolegą góralem z Trójmiasta na tym zlocie na Słowacji, na grupie sporo zdjęć.https://www.facebook.com/groups/309342329226425/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi