matys42 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ja zrobiłem na nim okolo 2000 km i tak wygląda. Wczesniej tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Czujnik luzu zaznaczyłem na poniższym zdjęciu.czujnikluzu.jpgAby go wyjąć napewno nie wystarczy wykręcenie tej jedenj widocznej śrubki.Wydaje mi się, ze trzeba zdemontować dekiel. PozdrawiamFazera co jest za tym deklem bo nie chce mi się szukać Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) CześćHaha co wy znowu z tym "Panowie jaki olej do warriora..." co kilka stron ciągle ten sam temat... no chyba, ze temat nr 2: "Panowie jakie opony do wariora..." A tak na poważnie kolego matys24 to może wypłukuje/rozpuszcza ci porostu cały zamulony syf z silnika (może ktoś dłuuugo nie zmieniał przed toba oleju?) PozdroRobert Edytowane 10 Marca 2014 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys42 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 No w sumie mogło by tak być ale dokładnie rok wcześniej było to samo 2 tys zmiana oleju i teraz dalej. O olej pytałem przy okazji żeby własnie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harus21 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 a filtr wymieniasz ?? bedziesz w rzeszowie na rozpoczeciu sezonu to mozemy pogadac na ten temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys42 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 a filtr wymieniasz ?? bedziesz w rzeszowie na rozpoczeciu sezonu to mozemy pogadac na ten temat:) No jasne z każda wymiana oleju. Pogadać pewnie ze możemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietiao Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 jak macie w sprzętach z USA: czy pozycyjne podswietlenie kierunkowskazów z tyłu powinno się świecić na stałe tak samo jak pozycyjne podświetlenie kierunkowskazów z przodu? u mnie się NIE świeci, nie zwróciłem uwagi jak było wcześniej... :dry: i nie wiem czyć coś mi się nie rozłączyło. samie kierunkowskazy tył działają poprawnie. dzięx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelcorpse Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 jak macie w sprzętach z USA: czy pozycyjne podswietlenie kierunkowskazów z tyłu powinno się świecić na stałe tak samo jak pozycyjne podświetlenie kierunkowskazów z przodu? u mnie się NIE świeci, nie zwróciłem uwagi jak było wcześniej... :dry: i nie wiem czyć coś mi się nie rozłączyło. samie kierunkowskazy tył działają poprawnie. dzięx mi tył też nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_ 69 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 mi tył też nie świeci. Jest ok tył nie powinien świecić a właśnie tylko przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik69 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam serdecznie...Nadszedł czas wymiany klocków hamulcowych przód i tył. Czy polecacie jakieś konkretne, sprawdzone??Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 tak - fabryczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik69 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A poza fabrycznymi klockami hamulcowymi jakie polecacie??Lucas TRW czy inne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Panowie macie nie którzy mocowanie tablicy rejestracyjnej z boku a może ktoś ma na zbyciu ten właśnie plastik (stelaż) gdzie się mocuje z tyłu pod lampą rejestracje ? Odkupiłbym bym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jak nigdzie od nikogo nie dostaniesz, to zamów przez salon lub serwis Yamahy. Ja w Rzeszowie czasem zamawiałem szczególnie do poprzedniego Wariata - np po numerze części (o dziwo serwisówki mają) i czekałem max 3 dni. Na ceny za bardzo nie psioczyłem, szoku nie przeżywałem. Jak nie masz, to wyślę ci na priva Parts list. Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 J/P to poprosiłbym Cię o Part list .Na razie nie zdobyłem jeszcze ,no nic poczekam jeszcze wiesz swój mam ok ale mam pewien pomysł co do zamontowania tablicy bo mam taką jeszcze metalową ramkę i strasznie mi sie to trzęsie jak odpalę maszynę (przeglądam allegro bo tam ludzie sprzedają różne rzeczy z rozbitków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi