Radoslav Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam! Jak zrobić to wiem, chodzi mi bardziej o to gdzie najlepiej kupić filtry. Myślałem też o zrobieniu tych wlotów powietrza. Jak je robiłeś, z obu stron? Może masz jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam, 26-27.04.2014 WARRIOR DAY CZ (Humpolec)49° 32' 27.33" N, 15° 21' 12.83" E http://www.motorkari.cz/motoakce/akce/?aid=7294 W zeszłym roku byliśmy w kilku i było zaje-fajnie ...więc może zamiast forumować o oponach/olejach/i innych bzdetach będzie wreszcie okazja poznac się w realu. Bezcenne uważam. PozdroRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harus21 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 robiłem z dwoch stron , http://www.podkarpackie2oo.pl/forum/download.php?id=3218PS. na ten zlocik w czechach by pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Harus - a mozesz cos takiego dla mnie pyknac na obie strony? Na zlot jade na bank :)Pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2014 przez shakal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yello Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Bedzie jakies info dokladniejsze o zlocie?Ja bym jechal z podkarpacia ale to raczej w piatek ok poludnia bo na sobote na 11 to bym musial z kurami startowac.Mial ktos kontakt z nimi jak sie zapisac, gdzie cos wplacic i takie tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Bedzie jakies info dokladniejsze o zlocie?Ja bym jechal z podkarpacia ale to raczej w piatek ok poludnia bo na sobote na 11 to bym musial z kurami startowac.Mial ktos kontakt z nimi jak sie zapisac, gdzie cos wplacic i takie tam?Warunki identyczne jak rok temu - było kilka stron wstecz na forum - starczy poszukać opis i opinie... http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/92032-yamaha-warrior/page-51 PozdroRobert Edytowane 3 Marca 2014 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harus21 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 shakal mozemy sie dogadac:) raz zrobiłem to i drugie bym zrobił:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 shakal mozemy sie dogadac:) raz zrobiłem to i drugie bym zrobił:):) Ok odezwij sie na pw to przedzwonie jutro Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gula33 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Radoslav ja mam zrobione własnoręcznie , jest dokładnie pokazane na stronie rswarrior.com prosta sprawa;) filtry K&N stożkowe czujniki schowane pod bak trochę roboty ale efekt ekstra;) no i silnik teraz cały jest widoczny:) :) ja jeszcze dodatkowo dorobiłem wloty powietrza chłodzące tylny cylinder polecam mogę pomóc wrzuć jakieś foty swojej przeróbki wrzuć jakieś foty swojej przeróbki drugą strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the flash Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 WitamOrientuje się ktoś z kolegów gdzie mogę zamówić wykonanie kawałka chromowanej blachy w formie pałąka na miejsce zdemontowanego oparcia ? Chciałbym aby płetwy przy błotniku zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Panowie gdzie w naszych motocyklach znajduje się czujnik luzu ???zastanawiam się nad montażem czegoś takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=4021262358 ( cena jest atrakcyjna )może ktoś montował Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerowy Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Panowie gdzie w naszych motocyklach znajduje się czujnik luzu ??? Czujnik luzu zaznaczyłem na poniższym zdjęciu.Aby go wyjąć napewno nie wystarczy wykręcenie tej jedenj widocznej śrubki.Wydaje mi się, ze trzeba zdemontować dekiel. PozdrawiamFazer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys42 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Mam pytanie Jak u was wygląda stary olej z Warriora?? U mnie jest bardzo ciemny prawie jak w dieslu . Nie wiem czy to normalne jest?? Jaki lejecie ?? Ja valvoline 20W-50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 ja nie wiem jaki mam bo był ściągniety z usa choć wygląda na jeszcze świeży ale sobie na dniach wymienię na wszelki wypadek na Motula 7100 20W50 ,musiałem założyć orginalny tłumik bo nie chcieli mi zrobić przeglądu zerowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harus21 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 dlatego trzeba wymieniac co 6000 km olej ,wkoncu chłodzony powietrzem silnik i szybciej sie zużywa jak w chłodzonym woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi