the flash Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Mam do szanownych kolegów pytanie czy któryś z Was nie zna namiarów na sklep z oponami bo z nadejściem wiosny przymierzam się do wymiany ogumienia. Chodzi mi o sklep gdzie można będzie zaopatrzyć się w "świeże" opony po przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Mam do szanownych kolegów pytanie czy któryś z Was nie zna namiarów na sklep z oponami bo z nadejściem wiosny przymierzam się do wymiany ogumienia. Chodzi mi o sklep gdzie można będzie zaopatrzyć się w "świeże" opony po przystępnej cenie. dział co, jak kupić, leniuszku. nie mówiąc o tym, że w każdym wątku motocyklowym w okresie wiosennym kwestia przewija się co kilka dnijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the flash Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 dział co, jak kupić, leniuszku. nie mówiąc o tym, że w każdym wątku motocyklowym w okresie wiosennym kwestia przewija się co kilka dnijszKobita mi mówi leniu a teraz jeszcze "jeszua"... :banghead:Ale... poczułem się zdopingowany i coś tam już znalazłem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior on the road Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 jak z tylu masz 240 to na przód powinieneś założyć 130 a nie jeszcze węższą Gutekt1 dlaczego trzeba mieć 130 z przodu a nie węższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kurcze nie wiem jak to wytłumaczyć, po prostu będzie zbyt duża różnica w średnicy przekroju opony i przy położeniu motocykla w zakręt przód będzie szedł innym torem niż tył. Nie wiem czy dobrze to napisałem ale nie bardzo wiem jak to wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 idąc tym tokiem ,to z przodu powinna byc opona szersza o 40 mm :)Ma ktoś doświadczenia z jazdy na oponie 210/50/17 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielew Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam METZELER ME 880 Marathon 210/50ZR17 mam taką fajnie wygląda. Jeździłem na niej ostatnie dwa miesiące, jeszcze sporo zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albertos Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kobita mi mówi leniu a teraz jeszcze "jeszua"... :banghead:Ale... poczułem się zdopingowany i coś tam już znalazłem :wink:poczekaj na expo silesia w marcu - tam coś znajdziesz w dobrej cenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelcorpse Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć. Czy ktoś może wie, jak ściągnąć uszczelniacz w tylnym kole? Chcę to rozebrać i widzę w manualu, że jest tam jakaś zawleczka okrągła (której nie mogę zlokalizować), a nie chcę tego uszkodzić (uszczelniacz nie chce zejść z pomocą małej siły). P.S. Mam do sprzedania tylne koło z oponą. Wersja 3 ramienna felgi 02'. Felga jest prosta i latałem na niej cały czas, lakier lśniący, z tym, że to nie jest nowy sprzęt i widać już ryśnięcia i małe skazy. Ogólnie technicznie b.d., wygląd d+. Opona się kończy, ale jak ktoś chce pośmigać parę miechów to jak najbardziej (metzeler 200/50/17), ew. mogę zdjąć. Chcę za wszystko 700 zł, więc myślę, że sprawiedliwie. Zainteresowanych proszę o kontakt, albo na forum, albo na nr tel. 602-382-949. P,S. 2 Długo się zastanawiałem, ale kupiłem podnośnik tłokowy za 310zł na allegro i powiem Wam moi mili, że warto. Polecam! 3cie się Edytowane 12 Stycznia 2014 przez angelcorpse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the flash Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 poczekaj na expo silesia w marcu - tam coś znajdziesz w dobrej cenie :)Albertos zaglądałem na kalendarium targów ale nic tam nie widzę z branży moto na marzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 może ktoś szuka - wydech BUB http://allegro.pl/yamaha-xv-1600-1700-wild-star-wydechy-i3853088363.html Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys42 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) może ktoś szuka - wydech BUB http://allegro.pl/yamaha-xv-1600-1700-wild-star-wydechy-i3853088363.html Mam pytanie dałoby się takie rury przerobić gdzieś żeby były czarne ?? Edytowane 15 Stycznia 2014 przez matys42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietiao Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Czy można podpiąć prostownik pod akumulator bez zdejmowania klem z aku? czy nic się z komputerem etc. nie zepsuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nic się nie zepsuje,możesz podpiąć,oczywiście prostownik motocyklowy. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 może ktoś szuka - wydech BUB http://allegro.pl/yamaha-xv-1600-1700-wild-star-wydechy-i3853088363.htmldo warrior nie podejdą, tylko zwykły road star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi