lonerider1700 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) No dobra, nikt nic nie podpowie...? :sad: ------------------------------------------------Koledzy a może znacie jakiś dobry warsztat (mechanika) który zna warriora i jego bolączki?Pilnie proszę o pomoc...PozdroRafał Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez lonerider1700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus7 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Mam podobny problem jaki miał Adamzuuo. Chodzi o przerywanie po przekroczeniu 3tyś. obrotów. Jakby zapłon odcinało. Znalazł ktoś rozwiązanie tego problemu? Dodam, że 2 lata nie miałem problemu. Zaczęło się tak dziać jakieś 2 tygodnie temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Popi Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 witam , czy ktos wie po ile mozna kupic uzywane tlumiki BUB -dwa w dwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja panowie jestem właśnie po przeróbce wydechu u Edzia. Bardzo ładnie to wyszło. Przy niskim obciążeniu jest tylko trochę głośniejszy niż seryjny ale kiedy się mocniej odkręci pięknie ryczy. Jeśli uda mi się coś sensownego nagrać żeby oddało ten dźwięk to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 janus7moze byc wiele powodów. po pierwsze jest power commander? sa jakies błędy? jak tam świece i filtry? el Popitylko usa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus7 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 PC odłączony. Świece wymienione. Filtry powietrza (K&N) wyczyszczone i nasmarowane. Dzisiaj sprawdza filtr paliwa, ale myślę, że to chyba coś innego. Niedawno elektryk chowal mi przewody w kierownicy, ale to było 1,5 miesiąca temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 a błedy sprawdzane? nic nie wyskakuje? na ciepłym czy na zimnym silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietiao Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 przyszedł czas oszpecić moto - zgrabna/nieduża + szybko zdejmowana szyba potrzebna, rozważam 2 opcje:1. Deflector Screen DX firmy Nationalcycle http://shop.nationalcycle.com/perl/cycle/N2594A 2. krajowa produkcja firmy Loster http://allegro.pl/szyba-motocyklowa-yamaha-xv-1700-warrior-i3430825361.html ktoś ma ww. / poleca lub nie; alternatywnie rekomenduje inne szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Popi Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 jak niektorzy wiedza nie jestem zwolennikeim robienia z Warriora -chopperabo Warrior to nie chopper i zakladanie szyb, skorzanych sakw, fredzelkow itp totalnie nie jest moim guscie..ale..kumpel zalozyl ta mniejsza przyciemniana szybke do swojego Warriorai musze przyznac ze nie jest zle , wyglada calkiem dobrze :) druga sprawa to pytalem Was o ceny uzywanego wydechu BUB ,bo ten sam kumpel jest zainteresowany kupnem ,a ja takie mami mysle odsprzedac ale nie wiem w jakich cenach "chodza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TLITA Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam.Ja do swojego WARRIORA zakupiłem szybę StreetShield N 2568-01 w firmie POLKOM Bronisze pod Warszawą.Produkt USA, bardzo dobrze wykonana,gruba, nie rysuje się,regulaja praktycznie w każdym kierunku,bardzo szybki demontaż i montaż (elementy montażowe można pozostawić na motocyklu i nie rzucają się w oczy-są bardzo małe,reszta zostaje przy szybie).Ja także nie jestem zwolennikiem szyby w tym motocyklu i zakładam ją sporadycznie w/g potrzeby.Ale pasuje dobrze,wycięcie na lampę idealnej średnicy.Jak będzie taka potrzeba to zrobię swojej zdjęcie.Na zdjęciu poniżej nie jest na warratce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ja mam raczej owiewkę niż szybę Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidron Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 A ja mam taką,oryginalną i do tego pług kupione razem z motocyklem w salonie w Częstochowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 ile sam pług kosztuje ???? Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietiao Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Skwara, Sidron jak sprawują się te owiewk? Dają radę lecieć trasę przy 150km/h, trasę nie odcinek.Wyglądają ciekawiej niż szyby. ile sam pług kosztuje ????Ja za skorupę pługu zapłaciłem 200-250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skybit Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Skwara, Sidron jak sprawują się te owiewk? Dają radę lecieć trasę przy 150km/h, trasę nie odcinek.Wyglądają ciekawiej niż szyby. Ja za skorupę pługu zapłaciłem 200-250 zł.cześć, ja za pług dałem 149 zeta na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi