skwara Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no fajnie to wygląda, ja choruje na taka kiere Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielew Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Fajnie się prezentuje ta kiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No i co z wyjazdem na zlot warriora w CZ?Jedzie ktoś jeszcze...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the flash Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 WitamCzy ktoś z forumowiczów ma jakieś doświadczenie w przerabianiu mocowania tablicy rejestracyjnej aby odsłonić trochę tylne koło tak by zostawić oryginalne kierunkowskazy. Nie musi być zostawione fabryczne podświetlenie bo można zastosować takie cuś :) http://allegro.pl/podswietlenie-tablicy-rejestracyjnej-led-chrom-x2-i3113177070.html końcowy efekt chciałbym uzyskać taki jak u sprzedającego na aukcjihttp://allegro.pl/warrior-piekny-i-zadbany-xv1700-i3135293176.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ja mam tak zrobione ale właśnie będę robił boczne mocowanie Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Takie mocowanie można kupić gotowe lub zrobić, na rswarrior.com znajdziesz jak. Tak zwany "fender eliminator" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Panowie ja wczoraj zabrałem się za wymianę oleju wraz z filtrem i o dziwo wlałem koło 5,2 litra co jest grane skoro w papierach jest trochę ponad 4,1 wpisane Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Gruba T-kiera...ktoś szukał? http://allegro.pl/kierownica-gruba-t-yamaha-warrior-i3139995302.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the flash Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzięki Gutekt1 za podpowiedź z fender eliminatorem :) Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez the flash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 z tym olejem to jest taki bajer że po zalaniu nie wystarczy tylko odpalić trzeba chwile pojeździć i na ciepłym sprawdzić, ja musiałem 0.7litra odlać ot taka zagadka Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 z tym olejem dokładnie kolego tak jak mówisz,ja tez dolałem 0,7 l.co do wyjazdu do CZ to jedzie ktoś? chetnie sie dołącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 co do wyjazdu do CZ to jedzie ktoś? chetnie sie dołącze Siema, pisałem kilka postów wyżej, że jedziemy... ale ty chyba chcesz się dołączyć do kogoś ze swojej okolicy?My jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 siemka macie juz tam zarezerwowany nocleg czy z marszu bedziecie bukowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja będę dzwonił do czecha aby się dowiedzieć coś więcej niż na plakacie, w najgorszym wypadku szukamy coś na miejscu, Spiwór biorę :-) ... Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Siema, pisałem kilka postów wyżej, że jedziemy... ale ty chyba chcesz się dołączyć do kogoś ze swojej okolicy?My jedziemy. siemka macie juz tam zarezerwowany nocleg czy z marszu bedziecie bukowac Ja będę dzwonił do czecha aby się dowiedzieć coś więcej niż na plakacie, w najgorszym wypadku szukamy coś na miejscu, Spiwór biorę :-) ... oki ja sie wybieram bede jechał ze Szczyrku, na która godzine planujecie przyjazd na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi