Thomsonvt Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Thomsonvt, sprawdź email.już jest dziękuje bardzo:) Koledzy mam takie pytanie.Czy podczas pracy silnika tryb 3 i 4 jest w ciągłym ruchu? Edytowane 10 Lutego 2013 przez Thomsonvt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Nie, rozrusznik wysówa je tylko przy rozruchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomsonvt Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Postanowiłem poruszyć kwestię tylnej przeróbki felgi na 240/18. Pewnie któryś z Was ma taką przeróbkę.jak wiadomo 240 wchodzi bez cięcia wahacza tylko pytanie czy takie koło nie będzie obcierać na dołkach np z pasażerem o błotnik pod siedzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) zawsze można w bardzo tani i zarazem prosty sposób zrobić sobie regulacje tylnego zawieszenie już chyba kiedyś o tym pisałem, ewentualnie mogę wstawić jakieś foto samej przeróbki a ty masz przykład http://www.polarsoft...rrior/swingarm/ Edytowane 12 Lutego 2013 przez skwara Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Instrukcja mówi, żeby wymieniać świece co 13 tys. km lub co 12 miesięcy. 13 tys. km - O.K., ale nie wiem dlaczego wcisnęli tutaj interwał czasowy. Świece chyba nie starzeją się jak np. olej, a może stoi coś za tym czego się nie domyślam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomsonvt Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Czyli i tak przy zmianie felgi trzeba dookoła szlifować wahacz tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Instrukcja mówi, żeby wymieniać świece co 13 tys. km lub co 12 miesięcy. 13 tys. km - O.K., ale nie wiem dlaczego wcisnęli tutaj interwał czasowy. Świece chyba nie starzeją się jak np. olej, a może stoi coś za tym czego się nie domyślam?po to żeby zarabiać na laikach...interwał czasowy można zignorować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 jak ktoś ma za dużo kasy to może co sezon wymieniać wszystko po kolei tylko po co, lepiej się napić na zlocie Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Popi Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 dzięki za odpowiedź.Przesiadłeś się z plastika na warriora i jak wrażenia ? z czym miałeś największy problem ? warrior dla mnie to taki kompromis pomiędzy sportem a czoperem, nie chcę czopa, za młody jestem na to jeszcze :D,a serce mi pika kiedy wskazówka obrotomierza jest na czerwonym polu ;D i ciągnie mnie do sporta,ale wielu kumpli już one zabrały, dlatego czuję że przyszedł czas na zmianę na coś "spokojniejszego" ;)i myślę że to będzie warrior, zresztą jak on pięknie gada ... ;) można się zakochać w tej V-ce mysle ze wiek nie ma tu nic do gadania , tak sie przyjelo ze "szlifierkami" jezdza mlodzi a custom-ami starsiznam sporo ludzi mlodych jezdzacych choperrami i starszych jezdzacych scigaczamipoprostu kazdy jezdzi tym na co ma ochoteWarrior-a mam juz 4 lata i jestem starszy o te 4 lata :D..a "na gwiazdke" kupilem sobie R1 i w tym roku zamierzam wjechac na torbo cale zycie jestem z motocyklami i nigdy nie dotknalem kolanem asfaltu na zakreciepowiedzialem sobie..nie ma na co czekac ,trzeba dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 jeśli chodzi o 240 to potrzebujsz felgę 18x8,5 cala, opona ładnie sie rozkłada i mieści sie w fabryczny wahacz. po przymiarce szllifujesz tylko w tych miejscach gdzie opona dotyka wahacza, im mniej materiału zdejmiesz tym lepiej. u mnie potrzeby był delikatny szlif. Jesli chodzi o zawieszenie to raczej nic nie będzie ocierać, zawsze mozesz usztywnić amortzator. Dużo osób bo zmianie koła wymienia spręzynę na twardszą i zmienia łączniki przy amortyzatorze na regulowane i obniża zawieszenie. Ja mam pneumatyczne zawieszenie z tyłu i bardzo sobie chwale, Mozna dopasowac do stylu jazdy, jakości nawierzchni itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) YAMAHA WARRIOR POSZERZANIE FELG, PRZERABIANIE http://allegro.pl/ya...3032563777.html Cyt: "Witam ,przedmiotem aukcji jest przerobienie, poszerzenie felgi motocyklowej lub samochodowej. Cena kup teraz dotyczy spawania jednego rantu felgi,plus materiał na ranty.Felga widoczna na zdjeciach po przeróbce to 18-8cali, opona 240,wchodzi bez przeróbki wachacza. Wieloletnie doświadczenie w naprawie felg. Masz pytania dzwoń 603 062 094..." Dzwoniłem, pytałem - całkowity koszt przeróbki 1500zł - czas reallizacji kilka dni Edytowane 20 Lutego 2013 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomsonvt Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Noo tylko do tego dochodzi jeszcze polerka bo przeróbka kończy się na spawaniu, to koszt rzędu 200 zł no i opona;/ z 700 800 zl trzeba dać za jakąś markową:(to ok 2500 tysia wychodzi za całość:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 a ja polecam na 8,5" szerokości, też wejdzie w fabryczny wahacz, a jak by ktoś chciał pozniej szerzej to na 8,5" wejdzie 260 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 24 Lutego 2013 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ja myślę że 1 miejsce econo to 240, mały nakład i bardzo fajny efekt Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi