vmax-r Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ruskije fanaty :laugh:http://www.db-design.ru/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Witam wszystkich Warriowców. Napiszcie co myślicie o wydechu VANCE&HINES big shots, ponoć piękny niski bas,no i wygląd motocykla pozytywnie poprawia, tak o nim pisze dystrybutor, ale nie wiem jak jest naprawde. Nie mogę się zdecydować. Opinia kogoś z was pomogłaby mi podjąć decyzje. Pozdrawiamhttp://www.fotosik.p...o/album/1265239 to masz link do zdjęć mojego Warriora (jeszcze u poprzedniego właściciela) w różnych etapach zmian i końcowym właśnie z BIGSHOTEM, wydech mega głośny, szczególnie podczas wchodzenia na obroty, w każdej wsi przez którą przejeżdżałem kury przestały sie nieść na 3 miesiące :) zamówiłem wkładki wyciszające w V&H i teraz jest trochę ciszej i bardziej basowo ale nadal głośno i ,moim zdaniem w sam raz, jakbyś chciał posłuchać to zapraszam do Lublina :) aha zaczynam się rozglądać za oponami, może o tej porze roku można coś upolować w dobrej cenie, ma ktoś jakies info?? Edytowane 11 Stycznia 2013 przez gesio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skybit Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam wszystkich :D i pozdrawiam (lewa w górze) Nowy na forum - mój pierwszy post :D:D:D, trochę o sobie:jestem szczęśliwym jeźdźcem Wariorka z 2002r. od dwóch sezonówczęsto bywam na Chudowiewcześniejsze moto zygzak ZZR600 2001r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 nie wiem jak Wam ale mi się ten wydech za..biście podoba i nie dla tego że sam taki mam ale poprostu coś w sobie ma i ten dzwięk nie jest przesadnie głośny ale do cichych też nie należy hyhy przypomina sobie jak pierwszy raz przyjechałęm na osiedle to starsza sąsiadka zwyzywała mnie od hitlerowców Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skybit Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Odnośnie wydechów - jak kupiłem mojego to był wyposażony w puste - fajnie dają po uszach ale na dłuższą metę męczą.Kupiłem oryginalny wydech - po założeniu fajny klank ale ... kurcze czegoś brakuje, zastanawiam się nad czymś pośrednim może "wydłubanie" bebechów z tuby by coś dało, czy ktoś z Was próbował takiego zabiegu ?Ponadto, moim zdaniem wizualnie też lepiej wygląda z tubą średnicy 150 mm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIMEX Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, co do wydechów to mam założone BUB i sa zajebiscie fajne a te oryginały jak kto woli ale to raczej wygląda jak armata i szkoda kasy na wybebeszanie oryginału lepiej poszukac coś na podmianke i bedzie lepiej. Edytowane 14 Stycznia 2013 przez ADIMEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the flash Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witam wszystkich :D i pozdrawiam (lewa w górze) Nowy na forum - mój pierwszy post :D:D:D,trochę o sobie:jestem szczęśliwym jeźdźcem Wariorka z 2002r. od dwóch sezonówczęsto bywam na Chudowiewcześniejsze moto zygzak ZZR600 2001r.Witaj SkybitDo zobaczenia w Chudowie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gero3 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witam, co do wydechów to mam założone BUB i sa zajebiscie fajne a te oryginały jak kto woli ale to raczej wygląda jak armata i szkoda kasy na wybebeszanie oryginału lepiej poszukac coś na podmianke i bedzie lepiej.Czy będzie lepiej to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Ja osobiście wolę oryginalny tłumik który zasłania niedopracowany wahacz. A poza tym "wielka lufa" to charakterystyczna cecha warriora. Nie rozważałem zakupu nowych tłumików wolałem rozpruć oryginał. Zrobił to Edziu (było o tym pisane kilka stron wcześniej). Jestem bardzo zadowolony, dźwięk jest baaaaaaardzo basowy i donośny. Ale tak jak piszę wszystko to kwestia gustu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 hyhy z braku laku dobry kit, ja swego czasu widziałem na allegro V&H używkę za śmieszne pieniądze Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRIS 2 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Też myślałem aby wydech przerobić u Edzia, ale i tak zostanie wielki komin, na mój gust nie pasuje jak na "draga". Mam jeszcze orginał, ale do sezonu chcę zamontować BUB jug huggers, albo V&H, Mam namiary na firmy ze stanów, nie wiem tylko jakie są zasady kupna, ile trzeba dopłacic za przesyłke, ile cło ?. Ktoś,kilka stron wcześniej pisał, że robi zakupy zza atlantyku, może mi wytłumaczy. Mój e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skybit Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Czy będzie lepiej to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Ja osobiście wolę oryginalny tłumik który zasłania niedopracowany wahacz. A poza tym "wielka lufa" to charakterystyczna cecha warriora. Nie rozważałem zakupu nowych tłumików wolałem rozpruć oryginał. Zrobił to Edziu (było o tym pisane kilka stron wcześniej). Jestem bardzo zadowolony, dźwięk jest baaaaaaardzo basowy i donośny. Ale tak jak piszę wszystko to kwestia gustu :-) siamana :D, napisz na czym polegało "wybebeszenie" jak masz jakieś foty to mógłbyś się pochwalić, pytam bo mam 2 zestawy wydechów:oryginalny i pusty - a tak jak pisałem wcześniej szukam rozwiązania "pomiędzy" czyli tuba + basss ;) CHRIS 2 - kupię od ciebie sam wdech bez kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Polecam Roadhouse Warrior Slip-On Mufflers (końcówka). - Jest nieco mniejszy niż oryginał ale też ładny (fajna końcówka), - ryczy przyzwoicie. http://www.youtube.com/watch?v=g70eIYktFqI - nic nie trzeba przestrajać... - na wolnych obr ma 92 dB i na połowie obr max też 92dB!!! - mieści się w normie, - montaż pod org kolektor. - przy ostrym składaniu się w prawy winkiel nie ma mowy aby nim zahaczyć o asfalt. - ROADHOUSA kupisz (używkę) już za 700-800zł ... ja mam i polecam :biggrin: Edytowane 18 Stycznia 2013 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gero3 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 siamana :D, napisz na czym polegało "wybebeszenie" jak masz jakieś foty to mógłbyś się pochwalić, pytam bo mam 2 zestawy wydechów:oryginalny i pusty - a tak jak pisałem wcześniej szukam rozwiązania "pomiędzy" czyli tuba + basss ;) CHRIS 2 - kupię od ciebie sam wdech bez kolanPrzyznam się że sam nie wiem na czym polegało wybebeszenie tłumika, wiem tylko że jest to przelotówka, a o szczegóły trzeba by było zapytać Edzia. Poniżej link do filmiku na yt : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietiao Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Warriorowcy, dwa pytania:1) jaki rodzaj mocowania żarówek jest zastosowany w naszych moto do oświetlenia tablicy rejestracyjnej tzn. płaska czy bulba (E czy D poniżej)? Moto zimuje daleko i nie mogę sprawdzić; 2szt. 12V 5W, tyle wiem.2) skierowane do tych co mają i użytkują pług / spojler (czyli coś ala http://allegro.pl/sp...2958592618.html): czy bardzo obijają się o niego kamyki i inne drobinki wyrzucane przez przednią gumę? nie chodzi mi o aspekt wizualny (poobijanego z czasem spojlera), ale o irytujące stukanie pod moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gero3 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Warriorowcy, dwa pytania:1) jaki rodzaj mocowania żarówek jest zastosowany w naszych moto do oświetlenia tablicy rejestracyjnej tzn. płaska czy bulba (E czy D poniżej)? Moto zimuje daleko i nie mogę sprawdzić; 2szt. 12V 5W, tyle wiem.2) skierowane do tych co mają i użytkują pług / spojler (czyli coś ala http://allegro.pl/sp...2958592618.html): czy bardzo obijają się o niego kamyki i inne drobinki wyrzucane przez przednią gumę? nie chodzi mi o aspekt wizualny (poobijanego z czasem spojlera), ale o irytujące stukanie pod motoAd1-niestety nie wiemAd2-nie zauważyłem żadnych obic na moim spoilerze, stuków obijających się kamyków też nie zauważyłem. Spojler pełni rolę wyłącznie estetyczną, wg mnie pasuje do moto i fajnie wygląda. Ogólnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi