Gutekt1 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Worriot- tak AVON i nie zamieniłbym ich na żadne inne, są naprawde super, stosunek jakości do ceny rewelacja. Nie wiem ile u nas kosztuja ja z USA ściągałem Dziś dostałem nową paczuszke za wielkiej wody ;) Szykuje się dłubanie w zimowe wieczory ;) Edytowane 24 Listopada 2012 przez Gutekt1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRIS 2 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Moje moto to jeszcze 100% orginał, dopiero wchodzę w tuning i nie chciałbym zrobić jakiegoś błędu a opinia o wydechu skwary i twoja, daje konkretny obraz stylu. BUB jug huggers, kiera T-bar, od tego chciałbym zacząć, potem wezmę się za tył . Szukam adresów. Gutekt1, widzę że ściągasz zza atlantyku, może podeślesz namiary ?, wdzięczny bym był. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 kiera to polecam z jpcycles.com, Milwaukee Twins T-Bars są różne wymiary ja mam tą z 8" pullback i 8" rise, Fajna kierownica z małe pieniądze a BUBy to chyba trzeba by bezposrednio od nich ciągnąć, ja swoje kupiłem używane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yello Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 A co to za moda zeby tak hdrami walic po oczach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 na jazde przy zimno to se zdjęciami walimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yello Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 na jazde przy zimno to se zdjęciami walimy ;) Ze zdjecia to rozumiem ale takie rasowanie zdjec na maksa to jakas porazka.Poza tym nie tak zimno znowu. Jutro 12c wiec pewnie ze 200 mozna by nakrecic. 2 tygodnie temu czasnalem ok 300 i w zasadzie gdzies ok 250 zaczelo sie dopiero robic zimnawo :) A poza tym widze ze z Kolega z RPP mozemy se zlota zrobic gdzies w polowie drogi wiosna :P. Albo na Dynow poleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 no tak mam blisko ale zapewne zobaczymy się na jakimś zlocie w okolicy przyszłego roku Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietiao Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Panowie, przerabiał ktoś oświetlenia Wojownika:1. montaż xenon'a / bi-xenon'a? kiedyś gdzieś wyczytałem, że reflektor mieć powinien stosowną "homologację" (pewnie chodzi o temperaturę generowaną przez żarnik) oznaczaną następująco: HC (halogen), DC (xenon mijania), DR (ksenon drogowe), DC/R (biksenonu); oraz musi mieć gładkie szkło (jak rozumiem szyby, a nie odbłyśnika). obejrzałem mój fabryczny refrektor (2007, USA) w miejscach widocznych bez jego demontażu i nie zidentyfikowałem żadnych powyższych oznaczeń :mad: 2. poleca ktoś jakąś "zimno" świecącą żarówkę LED na oświetlenie tablicy rejestracyjnej? Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Pietiao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the flash Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Znalazłem taki promo.. filmik ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 a co powiecie o tych klockachhttp://allegro.pl/show_item.php?item=2824875124zakupiłem wczoraj Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the flash Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) a co powiecie o tych klockachhttp://allegro.pl/sh...item=2824875124zakupiłem wczoraj Vesrah jest dostawcą oryginalnych części na pierwszy montaż do wielu japońskich motocykli. opinie:http://www.moto-opin...id_produktu=785 Edytowane 11 Grudnia 2012 przez the flash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Znalazłem taki promo.. filmik ;-)] hahaha - Zarąbisty filmik :laugh: A to chyba najlepsze scenki :biggrin: pozdro!Robert Edytowane 11 Grudnia 2012 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomsonvt Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=PeDDBmFHVT8 A to widzieliście? :P:P:P Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Thomsonvt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 myślę o zamontowaniu jakiejś owiewki przedniej . Macie może u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TLITA Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam Cię Worriot.Nie wiem co Masz na myśli czy owiewkę dla ozdoby czy szybę, która chroni przed wiatrem.Ja zakupiłem taką http://www.lidor.pl/Produkt/nc_n2568,25_szyba_motocyklowa_street_shield_ex.html Dzięki zastosowanym rozwiązaniom montażu daje się wszechstronnie regulować we wsztstkich kierunkach.Można ją precyzyjnie dopasowywać i regulować wedle potrzeb.Zakładam ją sporadycznie jak wybieram się w dłuższą trasę lub jak jeżdżę z 20 miesięcznym synem (zwariował na punkcie motocykli). Jest bardzo prosta w montażu i solidnie wykonana.Uchwyty mocujące pozostawiłem na moto.Są one prawie niewidoczne.Montaż zajmuje ok 5 minut.Zakładam tylko w razie potrzeby bo uważam, że mimo wszystko warrior najlepiej wygląda na surowo bez żadnych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi