Skocz do zawartości

Yamaha Warrior

witek510
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

teraz troszeczke z innej beczki

wiekszość z Nas ma Power Commandera III usb i mam pytanie

Jak się zmienia te wartości: LOW MID HIGH, jak sprawdzić który w danej chwili jest włączony ?

to że można podpiąć przez usb do lapka i odpalić program do diagnostyki to wiem, ale nie zmam się a informacji na polskich stronach www praktycznie nie znalazłem jak to możne przestrajać ewentualnie możne eksperymentować z programami ze znanej nam strony http://www.rswarrior.com ale jeszcze nie czas

Panowie podzielcie się wiadomościami na temat PC III ewentualnie perfect install

moze ktoś jakis program podeśle itd

znalazłem info że te 3 przyciski jest to zmiana przyrostu mocy na niskich średnich lub wysokich obrotach

Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Moj strzela jak nie odpuszcze gazu do konca przy zejsciu z obrotów, i raczej zawsze bedzie troche strzelać. A masz zablokowany AIS? Wywalałes całe paszki z filtrami czy tylko włożyłeś wkładki KN?

Edytowane przez Gutekt1

po długich poszukiwaniach w końcu kupiłem wymarzonego warriora - wersja midnight. Mam power commandera - czy moge go sobie tak po prostu odpiąć i sprawdzic, jak maszyna chodzi bez niego, czy wymaga to jakiejś ingerencji w oprogramowanie silnika? Nie mam żadnej instrukcji od motocykla - może ktos z was przesłać mi na maila? ( [email protected] ) Czy olej sprawdzam na zimnym, czy na rozgrzanym silniku? Pionowo, czy na podopórce?

Worriot moto moze pracowac delikatnie inaczej bo bedzie dostawać mniej paliwa, zalezy jaki masz wydech i jakie filtry i czy cos wiecej bylo dłubane przy silniku. Jezeli masz zmieniony wydech filtry i po jedzie bez PC swiece beda biale tzn ze dostaje za malo paliwa

vmax-r na odległośc nikt ci nie odpowie, skad ten dzwiek dochodzi?

Worriot moto moze pracowac delikatnie inaczej bo bedzie dostawać mniej paliwa, zalezy jaki masz wydech i jakie filtry i czy cos wiecej bylo dłubane przy silniku. Jezeli masz zmieniony wydech filtry i po jedzie bez PC swiece beda biale tzn ze dostaje za malo paliwa

vmax-r na odległośc nikt ci nie odpowie, skad ten dzwiek dochodzi?

Ja mam wydech przelotowy roadhouse, filtry seryjne i silnik chodzi normalnie, równo na wolnych obrotach, nic nie pssyka, ni nie przerywa - równa praca silnika.

Natomiast to już 2 warrior którego widzialem i słuchałem jak silnik przebiera - pomiędzy cyklami słychać co jakiś czas takie specyficzne "pssyknięcie", nie wiem jak to opisać, dochodzi poprostu z okolic silnika...