Endrju50 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witam, Czy ktoś z szanownego grona montował bagażnik w miejsce tylnego siedzenia. Może ktoś wie kto może taki bagażnik zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 ale ściemniacze - moje średnie spalanie z całego sezonu to 5,4 l/100, a na oponach pirelli angel gt mam juz nalatane 8 tys km i jeszczen kilka następnych tysięcy wystarczą... Witam, Czy ktoś z szanownego grona montował bagażnik w miejsce tylnego siedzenia. Może ktoś wie kto może taki bagażnik zrobić. jestem w trakcie projektu...jak skończę, to sie pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju50 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 ale ściemniacze - moje średnie spalanie z całego sezonu to 5,4 l/100, a na oponach pirelli angel gt mam juz nalatane 8 tys km i jeszczen kilka następnych tysięcy wystarczą... jestem w trakcie projektu...jak skończę, to sie pochwalę.i co skończyłeś projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-76 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 i co skończyłeś projekt.bardzo zajęty że nie zagląda na stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziul Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Witam serdecznie wszystkichDo tej pory yamaha drag star 1100 custom, teraz, od kilku dni, Yamaha Midnight Warrior. Jestem pod wrażeniem pięknej maszyny. Jeśli mogę, proszę o instrukcję obsługi do niej, serwisowke chyba znalazłem w języku angielskim. Zamontowany mam PC III, i też przydałoby się dowiedzieć co do czego... [email protected] Wiele się muszę nauczyć. Pozdrawiam serdecznie i.. LWG No i pojawił się problem. Wszedłem w tryb diagnostyki i mam dwa błędy. 19 i 30. Możecie mi to rozszyfrować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) No i pojawił się problem. Wszedłem w tryb diagnostyki i mam dwa błędy. 19 i 30. Możecie mi to rozszyfrować?19 - STOPKA BOCZNA OTWARTA... (19 - SIDE STAND SWITCH - OPEN/SHORT DETECTED)- Pewnie jak diagnozowałeś to stopka była otwarta? 30 - MOTOCYKL WYWRÓCIŁ SIĘ... (30 - MOTORCYCLE HAS OVERTURNED)- może na odpalonym silniku jakaś parkingowa wywrotka była? - czujnik wtedy zgasił silnik... Spoko luz... to nic takiego - nie ma co się przejmować tymi błędami :-) - skasować i śmigać. PzdrR. Edytowane 8 Marca 2018 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziul Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 HejkaFaktycznie, stopka była otwarta. Pokasowalem błędy i już się nie pojawiają. Dzieki za podpowiedź Macie może jakieś pomysły na zlikwidowanie plastiku z tablicą rejestracyjna i montaż blachy pod światłem, a kierunków w jakiś inny sposób? Znalazłem coś takiego jak fender eliminator ale nigdzie tego nie mogę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoslav Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 HejkaFaktycznie, stopka była otwarta. Pokasowalem błędy i już się nie pojawiają. Dzieki za podpowiedź Macie może jakieś pomysły na zlikwidowanie plastiku z tablicą rejestracyjna i montaż blachy pod światłem, a kierunków w jakiś inny sposób? Znalazłem coś takiego jak fender eliminator ale nigdzie tego nie mogę kupićPiła, nóż i jazda. Jakieś uchwyty można dorobić. Jak nie zapomnę to jutro zrobię zdjęcie jak to zrobiłem i wrzucę Wysłane z mojego Kruger Matz LIVE 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziul Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Ktoś z Was działał z kierunkowskazami? Chodzi mi o wymianę na dual color Led, biały świeci jako pozycja, gaśnie kiedy włącza się kierunek. Znalazłem takie żarówki ale wiąże się to z wymianą gniazd w kierunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Pianowie Jaki akumulator do Warriora polecacie ?? zastanawia się czy warto przepłacać a może lepiej kupić co 2 sezon nowy niż jeden drogi http://allegro.pl/akumulator-yt14b-bs-yamaha-xvs-1100-v-star-mt-01-i7195135639.htmlwarto coś takiego kupić ??? a może ??http://allegro.pl/akumulator-varta-yt14b-bs-gt14b-4-xvs-1100-xv1700-i6171579597.html Edytowane 22 Marca 2018 przez skwara Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoslav Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Ja kupuje tylko yuasa. Wytrzyma z 5 lat spokojnie. Tanie po dwóch są do wywalenia. Wysłane z mojego Kruger Matz LIVE 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) ja mam EXIDE kupiony w 2013 roku czyli pięć lat i czasami ma problem z przełamaniem ale myślę że i tak długo wytrzymał Edytowane 22 Marca 2018 przez skwara Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoslav Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Piła, nóż i jazda. Jakieś uchwyty można dorobić. Jak nie zapomnę to jutro zrobię zdjęcie jak to zrobiłem i wrzucę Wysłane z mojego Kruger Matz LIVE 3 przy użyciu TapatalkaWzmocniłem wszystko dwoma płaskownikami z kwasówki jak ma zdjęciu i trzyma się już parę lat Wysłane z mojego Kruger Matz LIVE 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziul Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Wzmocniłem wszystko dwoma płaskownikami z kwasówki jak ma zdjęciu i trzyma się już parę lat Wysłane z mojego Kruger Matz LIVE 3 przy użyciu Tapatalka Czyli zlikwidowales podświetlenie tablicy i podniosles blachę pod lampę. Patent spoko Poszukuję gmoli w kształcie żeber czy pazurów do warriora i sissy bara. Możecie pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoslav Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Czyli zlikwidowales podświetlenie tablicy i podniosles blachę pod lampę. Patent spoko Poszukuję gmoli w kształcie żeber czy pazurów do warriora i sissy bara. Możecie pomóc?Zlikwidowałem. Moim zdaniem Warrior najlepiej wygląda bez gmoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi