Worriot Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Qrde, trudno. kapcie doszły kurierem...I tak przy moich przebiegach szybko sie skończą...i jak wrażenia z tym rozmiarem?Zmieniłem juz przód a na tył tez ide w inny rozmiar, ale myśle o 190/55, tym bardziej , że pirelli nie robi angela gt w rozmarze 200 Rzeczywista szerokość jest taka sama, ale tyl idzie ok 1 cm w górę , dzięki czemu zyskam na prześwicie, aby jeszcze lepiej śmigało sie po winklach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ostatnio waliło u nas tym białym gównem a później żabami. Nie było okazji... Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Witam,Dzisiaj zakładałem opony w Warriorze (kolegi)Daliśmy na Przód: DUNLOP ROADSMART 2 120/70ZR18 59 W TL SPORTMAX (cena za 2014 - 390zł netto) Tył: MICHELIN PILOT ROAD 2 R 190/50ZR17 73 W TL (cena za 2014 - 380zł netto)190 - tka Tył na feldze ma szerokość 202mm (od rantu do rantu).To po co przepłacać za 200/50/17 ???PozdrawiamRobert Edytowane 15 Marca 2015 przez jeszua na ogłoszenia sprzedażowe przewidziana jest giełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk82 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 WitamPanowie potrzebuje jakąś instrukcje obsługi do warriora.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Podaj mail to Ci wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk82 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior on the road Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 gdzie znajdę lampy do tyłu kierunek stop i pozycja w jednej lampce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk82 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 kolego tu ktoś wystawił taką lampe. w opisie ma wstawione że ma moduł do ustawiania rodzaju świecenia kierunków czy stopu.http://olx.pl/oferta/lampa-tyl-yamaha-xv-1700-warrior-CID5-ID9z7Qt.html#5b4927d08ea tu z allegrohttp://allegro.pl/tylna-lampa-led-yamaha-warrior-2002-2008-i5176811881.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon62 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Warriowiczów ,właśnie niedawno zostałem szczęśliwym posiadaczem tego cuda,dogina ktoś 18-19-go na zlot do Częstochowy?fajnie byłoby spotkać kogoś z większym stażem posiadania Warriora.Mam jeszcze prozbe do Roberto-pol72 jakbyś mógł przesłać instrukcje warriorki na[email protected] bardzo dziękiPozdrawiamGrzegorz Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez leon62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jak wrócę na weekend do domu to będę , instrukcja leci leon62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon62 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wielkie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Zapalił mi się błąd - kod 38. Wiem, że to ma związek z ustrojstwem, co się zowie "solenoid dekompresji". Szukałem czegoś o tym czymś na FM, ale albo nic nie ma, albo za słąbo szukałem. Ale póki co - świeci się i wnerwia. Macie pomysł, jak to "naprawić"? A korzystając z okazji... Podaj mail to Ci wyśleA masz w języku polskim? Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez 1janbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelcorpse Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Zapalił mi się błąd - kod 38. Wiem, że to ma związek z ustrojstwem, co się zowie "solenoid dekompresji". Szukałem czegoś o tym czymś na FM, ale albo nic nie ma, albo za słąbo szukałem. Ale póki co - świeci się i wnerwia. Macie pomysł, jak to "naprawić"? A korzystając z okazji... A masz w języku polskim? Chyba tego szukasz: http://www.rswarrior.com/forums/_Upload/alanh/200561822151_DSCN0177.jpg chyba. To jest cewka dekompresyjna i ułatwia rozruch maszyny (czy zauważyłeś ostatnio różnicę?) Znajdziesz ją po prawej stronie w dolnej części motocykla nad przewodami hamulcowymi idącymi do tylnego koła. (pod czarną obudową) Spróbuj wyczyścić błędy, jak znowu się pojawi to przejrzyj kable od tego ustrojstwa (na rswarrior pisali, że kable im pordzewiały), a jak nie to do wymiany. Chyba nie będzie to problem, bo obudowa tego trzyma się na 2 śrubkach. Tu masz fotkę kabli pod siedzeniem: http://www.rswarrior.com/forums/42-europe-riders/181105-help-decompression-solenoid-code-38-a.html Sprawdź bezpieczniki, ponoć jakiś 15 amp za nią odpowiada. Tak szybko z rswarrior forum przeleciałem temat, mam nadzieję, że pomoże:) Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez angelcorpse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) angelcorpse, wszystko ładnie, pięknie, tylko w moim Motórze (rocznik 2005) jakoś to wszystko inaczej wygląda. Bardzo się starałem, ale chyba mam kłopoty ze wzrokiem. Wytłumaczysz mi, jak chłopu, co muszę odkręcić, żeby to ustrojstwo znaleść? Na Twojej focie nie ma rury od tłumika i chyba jakiejś osłony... Myle się? Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez 1janbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelcorpse Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 odkręć to na lewo od napisu 102 z 4-ema żeberkami i powinno się ukazać, nie wiem czy nie będziesz musiał też odkręcić tej kapy z napisem 102, żeby wyciągnąć to ustrojstwo (wtedy najlepiej wymienić uszczelkę pod tą osłoną - ok 70 zł), ale pobaw się i obadaj najpierw wszystko o czym pisałem, zanim będziesz to wymieniał. Jeśli się mylę to niech mnie ktoś uciszy:) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi