HaryPL Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 Vitam wszystkich.interesuje mnie bardzo wykaz modeli suzuki gs 500 E od 89 roku do ok 97 mianowicie mam na mysli numery ram poszczegolnych rocznikow,oznaczenia modeli ,model naklejek dla poszcegolnych rocznikow oraz oferowane kolory dla danych rocznikow.jesli ktos ma cos takiego to prosze o kontakt. jesli ktos zna adres jakiejs ksiegarni technicznej z czym takim w poznaniu lub blisko poznania-prosze o adres. z gory dzieki. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 księgarnie techniczne są w poznaniu na półwiejskiej-deptak-obok starego browaru oraz na głogowskiej-ok5min od dworca zachodniego ale tam żadnych książek (oprócz junak m10 , wsk itp) o motocyklach nie znajdzieszspróbuj poszukać w necie-największe prawdopodobieństwo sukcesu Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 18 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 w necie znalazlem troszke ale nei mam modelu naklejek z 92 roku,oraz nie znalazlem kolorow dla poszczegolnych rocznikow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Witam! Po pierwsze się przywitam, bo to pierwszy mój post.Mam na imie Maciek, w tym roku w sierpniu zrobiłem prawko i kupiłem moto (GS500). Co do kolorów w róznych latach zobacz http://www.gstwin.com/gs_colors.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafer Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 A sprawdzałes na www.bikez.com znajduje sie tam duzo informacji na temat modeli gs z róznych roczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi