Sidi Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam. mam problem z TS otóż pali ładnie pieknie chodzi na wolnych obrotach jednak jak daje jej gazu to gaśnie (dławi sie tak jakby;/ ) . A niekiedy pieknie chodzi(ale to przez chwile) i leci jak glupia:) czesto tak jakby przerywa np: jedzieeeeeeee.buuuuuuuuuuu.jedzieeeeeeeeeeeeeee.buuuuuuuuuuuuu.jedzie.buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu stoi:/ NIeikedy nie chce ruszyc puszczam sprzeglo i po prostu nie jedzie tylko gaśnie:( jak stoi na luzie daje gazu to co troche przerywa (jakby benzynki brakowalo) Iglice opuscilem na sam dół. i juz troszeczke lepiej mozna powiedziec:/ Pomozcie prosze!! P.S Świece kupiłem nowe....dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Iglice opuściłeś ale gaźnika nie wyczyścileś??Ja bym zaczął od czyszczenia i regulacji gażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 wyregulowany wyczyszczony wiec spoko!!ALe chodzi o to ze niekiedy jedzie a niekiedy nie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Kranik paliwa??Miałem to samo w jawie.Jechala wszystko było ok ale jak troche bardziej okręciłem to sie dławiła.Jak sie okazało kranik strasznie zasyfiony i ledwie z niego leciał.Stawiam na kranik skoro gaznik czysty i ustawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 z Kranika zapierdziela paliwo jak głupie wiec to nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 napewno coś z gaźnikiem , jesli wykluczyłeś kranik. może zaworek sie zawiesza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 moze by stan na plywaku zwiekszyc??:icon_mrgreen: nagram filma jak to wyglada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipecki Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 to ze nie wkreca sie na obroty to raczej przyczyna tego ze sie zalewa i nie przepala mieszanki ;p moze wykrec troche powietrza ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 heh ale jak stoi na luzie to brzmi to tak : zzzzzzzzzzzzzz-za dźwiek moto:)zzzzzzzzzzzzzzzzzbuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzbuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzbuuuuuuuuuuu Śmienisze przedstawione ale tylko tak moge to pokazzac:) nagram filmik to pokaze:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi