WaGuS Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam!!! Mam problem ze skrzynia biegów w cbr f4 (2000r) dokładnie 2 bieg nie wyskakuje tylko szarpie pierwsze szarpniecie zaczyna sie przy 5tyś obr a później co chwile szarpnie;/ dzieje sie to tylko na 2 biegu na pozostałych jest ok orientuje sie ktoś czy jest to wo gule do zrobienia (jak to mówi znajomy wszystko sie da zrobić tylko za jaka kasę) no i właśnie ile by takie coś kosztowało? może ktoś miał podobny problem z góry dzięki za jakieś informacje pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Zadzwoń do firmy Honda-Kawaler w Katowicach i niech Ci podadzą kalkulację kosztów.Demontaż-montaż silnika + części a potem porozmawiamy o naprawie. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaGuS Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 no przypuszczam ze tam policzą sobie jak za zboże że pół motoru bym za to kupił ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Za darmo nikt tego nie zrobi na to nie licz Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaGuS Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Za darmo nikt tego nie zrobi na to nie licznie proszę żeby ktoś zrobi mi to za darmo tylko pytam ile orientacyjnie takie coś by kosztowało miałem praktyki w salonie hondy i wiem że tam liczą sobie za robotę 3 razy tyle a niekoniecznie zawsze jest to dobrze zrobione dlatego chciałem sie dowiedzieć ile by to kosztowało w warsztacie xx gdzie ktoś może nawet sie lepiej znać niż Ci w hondzie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosiak18 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Miałem podobny problem u mnie całkowicie wypadała twojka na wysokich obrotach z diagnozy od razu wychodzi to ze lubisz wariować albo twoj poprzednik. Powiem ci tak najlepiej bedzie opłacało sie kupic cała skrzynie włozyc i problem z głowy. Ja kupiłem nowa skrzynie z rozbitego moto miał 5 tys km zapłaciłem 550 zł i smigam do tej pory. Tylko teraz nasuwa sie pytanie czy wyjmiesz silnik sam i czy sam poradzisz sobie z wymiana, jesli nie trzeba bedzie poprosic jakiegos dobrego mechanika. A jesli chodzi o kupywanie samego 2 biegu to odradzam nie ma sensu kup cała skrzynie i jazda!!!!!!POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 gumowany sprzet ;) tak jak poprzednik napisal chyba bedzie lepeij cala skrzynie wyminic :wink: choc musisz popytac mechanikow jakie faktycznie sa te koszty pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi