Bartek.M Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Mam pytanie czym są owinięte wydechy na zdjęciu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a58e022107c00d40.html Jak to się nazywa i czy można to coś dostać w Polsce. Spotkałem się z takim maskowaniem wydechów na stronach o moto z usa. Czy ma to jakiś dodatkowy efekt poza wizualnym nie wiem ale kusi mnie żeby tak potraktować swoje wydechy bo są już naruszone zębem czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 To jest taśma termoizolacyjna izoluje temperaturę kolanek dzięki czemu trudniej się oparzyć i jednocześnie polepsza opróżnianie cylindra dzięki temu że spaliny są gorętsze i tym samym szybciej opuszczają rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi