pawel_fa Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Jestem w kontakcie z firmą z Poznania - PowerMoto.pl, GIVIakcesoria.pl - mającą doświadczenie w montowaniu stelaży SW-Motech. Mam w planie sprawić sobie taki stelaż i kufry Givi. Obiecali mi przysłać zdjęcia, podłącze je zaraz jak dostane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 aha najwazniejsze moj sprzet ma oryginalne wydechy i nie zamiezam ich wymieniac (bo mi sie podobaja) zreszta nie liczac crash padow i szyby turystycznej caly jest w oryginale http://moto-socho.pl/album_thumbnail.php?pic_id=2141 No i tak trzymac :) Mój tez jest cały w orginale i równiez jeżdze na fabrycznych tłumikach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 a ja tak ni z gruszki ni z pietruszki...próbowaliście się z jakimiś "lytrami" na przyspieszenie kiedykolwiek? jeśli tak to opiszcie cokolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calvin Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Panowie jeżdzę na oponach Brigstone Battlax BTO 15 190/50 2R 17MC ,niedługo muszę zakupić nowe .Czy macie jakieś godne polecenia do jazdy sportowo -turystycznej ? Jak ktoś ma coś ciekawego to dawać info . :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Panowie jeżdzę na oponach Brigstone Battlax BTO 15 190/50 2R 17MC ,niedługo muszę zakupić nowe .Czy macie jakieś godne polecenia do jazdy sportowo -turystycznej ? Jak ktoś ma coś ciekawego to dawać info . :banghead: kolejne pirelli diablo corsa.....i nastepne tez takie zaloze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macceti Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 kolejne pirelli diablo corsa.....i nastepne tez takie zaloze ;) A ja zamierzam kupic Pirelli Angel ST. W testach wypadaja bardzo dobrze. Wiece cos na ich temat? Jakies doswiadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 A ja się poprostu witam, 2 tygodnie temu nabyłem wścikłą suke z 2003r cześniej jeździłem troszkę spokojniejszym "autobusem" (CBR 1000F) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carus12 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam wszystkich Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Hayabusy K9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam wszystkich Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Hayabusy K9 Gratuluję, a ja w środę przywiozłem z Łodzi komplet plastików , bak (który mi nie potrzebny) i troche śrubek ;) tylko na podnóżek jeszcze czekam i 1 uchwyt w reflektorze trza pospawać i Rudy z porysowaną i obitą yoshimurą i rysami na honorze, kombi i kasku wraca na "szos" ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek34 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Rudy trzymamy kciuki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 No chłopie nawet nie wychodź z garażu do ukończenia prac bo to grzech w taką pogodę nie jeździc :icon_exclaim: Złoż ją aby technicznie wszystko grało a wizualką zajmiesz się na zimę... bo szkoda seoznu na pierdoły... A ja za tydzień( 1 czerwiec) zakładam kuferki i znikam odpoczac w świat - w planach 4kkm. Mam niedzieję, że szcześliwe te km-y będą i oczywiście SUZI spisze się na medal i niezawiedzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 dobra , teraz pytanie, czy amor skrętu ma być dokręcony na maxa ?? Bo co sie okazało mój jest luźny jak cholera-lata jak żyd po pustym sklepie, znaczy sie wystarczy go dokręcić , tak samo air box był luzak , 1 dolny uchwyt reflektora też bez śrubki a drugi myślałem , ze sie urwał ale na szczęście lampa cała , tylko uchwyt w czaszy nie wytrzymał :) Wsio jest na dobrej Drodze Panowie :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 wilku a gdzie to lecisz w traske-pochwal sie:) a z tym amorem skrętu to mnie rudy zażyłeś ale wydaje mi się że ma być dokręcony na maxa-ale zeby mieć pewność to musiałbym sprawdzić...reszte na pewno dokręć bo połowe motocykla na trasie zostawisz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Opony i ustawienie zawieszenia. Jako, że moje opony zakończyły żywot, kilka dni temu wymieniłem je na Michelin Pilot Power 2CT. Przyczepność rewelacyjna, prowadzenia również. Ale pojawił się problem z zawieszeniem które stało się zbyt miękkie. Opony prowokują do nieco bardziej agresywnej jazdy i przy zdecydowanie późniejszym hamowaniu przód mocno "dobija" a na ostrych łukach jest niestabilny; Tył ok. Próbowaliście zmian nastawów fabrycznych, bo na takich obecnie jeżdżę? Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 RudyXJ amorek żebyś nie wiem jak dokręcał(do ukręcenia śruby) to i tak bedzie latał :) Tak ma być bo i taka jego budowa. U mnie lata i u innych też lata :) Co do wakacji to są dwie opcje: Włochy albo rundka dookoła Polski z małym odbiciami poza granice kraju. Tak naprawdę musi mi się wyjaśnic jeszcze jedna sprawa i wtedy będę wiedział gdzie mnie poniesie tego lata :) Ps. Airbox oczywiście musi idealnie się trzumać bez rzadnych luzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi