zyleta Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=Q5YfOavWOSE <--- Tu ''Anioł'' ma hak zamiast dłoni i śmiga v-rodem :icon_mrgreen: Edytowane 23 Lutego 2008 przez Czarek-fighter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 wszystko fajnie ale pozdrowić lewą w górę już nie można.... podstawa to nie dopuścić do takiej sytuacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 ale i tak człowiek godny podziwu, że się nie zalamał i nie patrzy przez 24 h w tv . Szacuneczek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@nek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 "Born to Ride" ...SZACUNEK :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja znam kolesia który w lewej ręce miał tylko 2 palce i też na moto śmigał (pozostałe 3 palce stracił w wypadku motocyklowym) szacunek dla ludzi którzy się nie poddają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 No to są bardziej zawzięci. Czytałem artykuł w Motorrad-cośtam.. o inwalidach na moto. jest gościu który sam (!) jeździ po całej europei (typu nordkap, itp) bedąc na wózku i jeździ zaprzęgiem z wózkiem. Wjeżdża wózkeim, przesiada się na kanapę, i dalej w drogę. Są też systemy takich dodatkowych kółek, które wysuwają się na siłwnikach elektrycznych - dla ludzi co mają problemy z nogami. Biegi i cham. tylny są wtedy na kierze. np http://www.mtb-amputee.com/motorcycleamputee.htm Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=XI2CQoTxOQU&feature=related tu gościu w ogóle lata bez protezy :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 szacunek WIELKI dla takich ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Szczerze mówiąc (pisząc) to mam nieco podobny ''defekt'' jak na w/w filmikach. Podczas wypadku motocyklowego uszkodził mi się m. in prawy splot barkowy i mam niesprawną prawą rękę( minimalnie się rusza) . Tak więc kupiłem draga, został do niego ''wyczarowany'' wózek boczny, ale niestety okazało się, że dość ciężko jedną ręką obsługiwać sprzęgło,gaz, hamulec itp tym bardziej, że sprzęcik okazał się trochę narowisty. Ale jak mawiają : ''twardym trza być, a nie mientkim jak kaczuszka'' tak więc uparłem się i w najbliższym czasie będzie trike (z automatyczną skrzynią biegów ) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Kolega w młodości miał wypadek na moto, w którym stracił nogę. Jednak dla niego to też nie przeszkoda i dalej śmiga bez żadnych przeróbek. Tylko podziwiać takich ludzi za upór, dla chcącego nic wspólnego :smile: Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Wytrwałosć i chęci oraz nie poddawanie sie prowadzi nas najczesciej do sukcesów Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi