Angel Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Kupie Hayabuse,najlepiej od 2003r. choc starsza ew. tez.W idealnym stanie albo ew. po niegroznej przygodzie.Reanimowane zlomy (jakich najwiecej) mnie nie interesuja wiec prosze mi nimi nie zawracac glowy :( Oferty na [email protected] lub PW. PS.Ew. ZZR1400 :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Oj kolego,ja tez szukam,ale haya w dobrym stanie w naszym kraju to dobro rzadkie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A co za problem jechac za zachodnia granice i przywiezc takowa w ladnym stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Oj kolego,ja tez szukam,ale haya w dobrym stanie w naszym kraju to dobro rzadkie :)Dokladnie.Chyba ja tylko mialem w b.dobrym stanie z rocznika 2000 i 2007 :D A co za problem jechac za zachodnia granice i przywiezc takowa w ladnym stanie?Hehe,na zachodzie w ladnym stanie trzeba dac prawie tyle ile za nowa u prywatnych importerow i to nie wazne ktory rok :)A ja nie mam zamiaru przeplacac a w Polsce tez sie trafiaja fajne sztuki z polskich salonow i sa tnasze niz na zachodzie.Tylko trzeba byc cierpliwym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 ostatnii wydawało się że znalazłem fajna hayę, ale po dokładnym sprawdzeniu nie polecam http://www.motors-buy.com/index.php?p124,g...0-hayabusa-grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ostatnii wydawało się że znalazłem fajna hayę, ale po dokładnym sprawdzeniu nie polecam http://www.motors-buy.com/index.php?p124,g...0-hayabusa-grzePrzeciez od razu widac ze z nia cos nie halo...Rok 2007 i rama czarna to pasuje ale malowanie ma z 2006 czyli pewnie kpl.plastikow wymienionych po jakiejs przygodzie,pewnie wiekszej...Widzialem ja wczesniej ale juz patrzac na foty zrezygnowalem...Nie wiem po co wogole jechales to ogladac :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Bo miałem niedaleko,ale oprócz tego co piszesz ta hayka ma jeszcze lepszą przeszłość :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŚWIREK Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Bo miałem niedaleko,ale oprócz tego co piszesz ta hayka ma jeszcze lepszą przeszłość ;) Cześć PanowieJa byłem oglądałem i zdecydowałem sie na diagnoze w serwisie. Co sie okazało że przy motocyklu nie była malowana rama ani owiewki. A reszta części na motocyklu jest w bardzo dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Cześć PanowieJa byłem oglądałem i zdecydowałem sie na diagnoze w serwisie. Co sie okazało że przy motocyklu nie była malowana rama ani owiewki. A reszta części na motocyklu jest w bardzo dobrym stanie.No bo wymienil kpl. plastikow a nie malowal.Przeciez w 2007 nie bylo takiego malowania tylko w 2006 a w 2006 byla srebrna rama... Na 100% jest kombinowana a serwis jakis zajebisty musial ja ogladac skoro juz na fotach widac ze cos nie halo...Ja z braku laku na razie kupilem 1000K4 ale dalej poluje na jakas fajna Haje w dobrej cenie :biggrin: Aha,ta odradzam http://www.allegro.pl/item320184157_suzuki...uszkodzona.htmlOgladalem ja bo uszkodzenia delikatne (poza skrzywionym walkiem od dzwigni zmiany biegow-widac to na fotce) a cena dobra.Tylko ze rama perfidnie pospawana w okolicy glowki ramy a sam spaw jeszcze jakims papierem polerowany... Najlepsze jest to ze gosc taka kupil i nie widzial tego... Z tego wynika ze naiwnych nie brakuje a handlarze na takich zarabiaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŚWIREK Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No bo wymienil kpl. plastikow a nie malowal.Przeciez w 2007 nie bylo takiego malowania tylko w 2006 a w 2006 byla srebrna rama... Na 100% jest kombinowana a serwis jakis zajebisty musial ja ogladac skoro juz na fotach widac ze cos nie halo...Ja z braku laku na razie kupilem 1000K4 ale dalej poluje na jakas fajna Haje w dobrej cenie :cool: Aha,ta odradzam http://www.allegro.pl/item320184157_suzuki...uszkodzona.htmlOgladalem ja bo uszkodzenia delikatne (poza skrzywionym walkiem od dzwigni zmiany biegow-widac to na fotce) a cena dobra.Tylko ze rama perfidnie pospawana w okolicy glowki ramy a sam spaw jeszcze jakims papierem polerowany... Najlepsze jest to ze gosc taka kupil i nie widzial tego... Z tego wynika ze naiwnych nie brakuje a handlarze na takich zarabiaja... No bo wymienil kpl. plastikow a nie malowal.Przeciez w 2007 nie bylo takiego malowania tylko w 2006 a w 2006 byla srebrna rama... Na 100% jest kombinowana a serwis jakis zajebisty musial ja ogladac skoro juz na fotach widac ze cos nie halo...Ja z braku laku na razie kupilem 1000K4 ale dalej poluje na jakas fajna Haje w dobrej cenie :biggrin: Aha,ta odradzam http://www.allegro.pl/item320184157_suzuki...uszkodzona.htmlOgladalem ja bo uszkodzenia delikatne (poza skrzywionym walkiem od dzwigni zmiany biegow-widac to na fotce) a cena dobra.Tylko ze rama perfidnie pospawana w okolicy glowki ramy a sam spaw jeszcze jakims papierem polerowany... Najlepsze jest to ze gosc taka kupil i nie widzial tego... Z tego wynika ze naiwnych nie brakuje a handlarze na takich zarabiaja... hellonie wiem czy miała wymieniene plastiki ale sa naprawde w dobrym stanie .A serwis maiał mi sprawdzić czy cos było lakierowane bo to dla mnie jest ważne. Poza tym stan techniczny jest bardzo dobry a to jest dla mnie najwazniejsze. Ale i tak sie zastanawiam czy ja kupic.Bo jest trochę droga.A ta twoja k4 w prowadzeniu przypomina choc troche Hayke czy zupełnie inna charakterystyka jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A tą oglądaliście. Nie wiem czy wam rocznik odpowiada, ale sprzedaje ją mój kolega i wiem że jest w dobrym stanie, ale najlepiej jak każdy sobie sam obejrzy. Pozdrawiam http://moto.allegro.pl/item315721303_hayab...gro_xenon_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Cześć PanowieJa byłem oglądałem i zdecydowałem sie na diagnoze w serwisie. Co sie okazało że przy motocyklu nie była malowana rama ani owiewki. A reszta części na motocyklu jest w bardzo dobrym stanie. A w tym serwisie powiedzieli ci że to jest wersja dedykowana na rynek angielski i ma wymieniony licznik i lampę ,i powiedzieli ci jeszcze że fabryczny kolor tej hayki to czarny a nie czarno szary? Żeby nie było niedomówień sprawdzałem to w suzuki polska ,i jestem ciekaw czy powiedział ci o tym właściciel bo ja jego o tym informowałem i bardzo mnie przepraszał że takie rzeczy powychodziły.Człowieku mina na maxa.Aha ,mam w posiadaniu fabryczny numer silnika ,jakos sprzedający nie odezwał się do dzisiaj jak zapytałem go o numer przez telefon,a zauważ że śruby mocujące silnik były na bank odkręcane.I co teraz powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal-USA Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Koledzy, Wybieram sie z USA do Polski po 10 letniej nieobecnosci, mam do sprzedania 2003 Hayabusa, 10000 mil (16 tys km) przebiegu, stan idealny, jestem drugim wlascicielem, motocykl kupilem z przebiegiem ok. 2000 mil pare lat temu. Nie ma w nim wielkich modyfikacji poza “undertail” (nie wiem jak to jest po polsku) i swiecami iridium. Mam pelno zdjec, ktore postaram sie wrzucic na jakas strone jutro albo moge wyslac na e-maila. Nie wiem ile za niego wolac, po ile ten rocznik Busa chodzi w PL? Nigdy nie transportowalem motocykla przez ocean, ciekawy jestem jak obecnie wyglada sprawa cla i innych oplat granicznych na motocykle. Podroz wstepnie planuje na kwiecien/maj. Jestem dostepny przez Gadu-Gadu (1069232), e-mail: mikenawr at yahoo.com albo telefon 704-510-0165 w USA (6 godzin przed czasem w PL). W Polsce bede w Warszawie i w Kielcach, motocykl moge przyprowadzic na wybrane miejsce w tych okolicach albo spotkac sie w porcie, pewnie w Gdyni. Na razie probuje to zaplanowac i bede wdzieczny za wszystkie dorady i sugestie co do tego typu przewozu. Poza moim Busa jestem w stanie zakupic czesci zamienne do innych modeli motocykli. Dzieki z gory za pomoc! Pozdrawiam, :icon_mrgreen: Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Panowie a może Kawasaki zx-12 R jeżdżone od wielkiego święta ..... w doskonałym stanie foty : http://www.bikepics.com/members/camaross/03zx12r/ filmy: http://www.youtube.com/watch?v=iEphP4Wjz-Y http://www.youtube.com/watch?v=ocoakhnEmyY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jak co to ja juz kupiłem,nie wiem jak Angel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi