kvos Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ile chopoki liczą sobie za DVD z filmem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) Jak już o GR mowa to znalazłem ciekawy filmik http://pl.youtube.com/watch?v=dqNyp4LrUSo UPS SORKI CHODZIŁO MI O http://pl.youtube.com/watch?v=jV9_3FhLHLI <--TEN FILM ;) Edytowane 3 Marca 2008 przez Czarek-fighter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Jak już o GR mowa to znalazłem ciekawy filmik http://pl.youtube.com/watch?v=dqNyp4LrUSo Mada faka :D W tej kołysce da się wykorzystać te silniki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ogladam fragmentami ten film i sobie tak mysle, ze to jest troche naciagane i pewnie pod tym czarnym kaskiem kilku jezdzcow jedzi. Jakolwiek pomysl z GSXRem w policyjnym malowaniu jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 A film taki sobie... Czyżby przechodzili na nocne wojaże samochodem? Motocykle się już znudziły? Za dużo motywu z samochodem a za mało z motocyklem. Jednie co dobre to jak grzeje na sankach za samochodem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 a właśnie czyzby to był ten słynny ghost rider ? :wink: skoro to faktycznie on to juz wiek też ma swój, a mimo to daje nieźle po garach ;) http://pl.youtube.com/watch?v=2a7tIUifojE&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 a właśnie czyzby to był ten słynny ghost rider ? :wink: skoro to faktycznie on to juz wiek też ma swój, a mimo to daje nieźle po garach ;) Znaczy się jaki to ten wiek? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 no sądząc po tym filmiku to będzie miał nieco ponad 40 lat moim zdaniem, nie mówie ze to wyklucza z jazdy broń Boże, ale sposób w jaki on jeździ w tym wieku jeszcze .... no koleś ma jaja.No ponoć z wiekiem sie mądrzeje, a jego jazda nie należy do najbezpieczniejszych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) To jest przecież wszystko jak dobra bajka. Wierzycie w to że udało by mu się uchodzić przed prawem gdyby to wszystko co robi było faktycznie naturalne a nie reżyserowane, jeszcze w Szwecji na dodatek? wydaje mi się ze to jest jakiś układ i długo ciągnący się film o nieustraszonym jeźdźcu, którego przecież i tak Policja nie goni naprawdę i nigdy też nie złapie... takie odnoszę wrażenie. Jeszcze do tego cała czołówka filmu, spis wszystkich sponsorów w tym nawet była strona policji szwedzkiej:) I oczywiście nie kapnął by się kierowca tego Forestera że ciągnie kolesia na sankach za sobą:] Co do filmu to ten ostatni jakiś taki nudny, zwłaszcza ta jazda na moto, widziałem lepsze na YT i to w wykonaniu "amatorów", oczywiście są momenty tak jak ktoś wyżej napisał ale.... Edytowane 4 Marca 2008 przez pack84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 P.S. 'Back to basics" - nauka jazdy an kole? :crossy: :lapad: Sam to przetłumaczyłeś? :notworthy: Film ściągam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 DNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 To jest przecież wszystko jak dobra bajka. Wierzycie w to że udało by mu się uchodzić przed prawem gdyby to wszystko co robi było faktycznie naturalne a nie reżyserowane, jeszcze w Szwecji na dodatek? wydaje mi się ze to jest jakiś układ i długo ciągnący się film o nieustraszonym jeźdźcu, którego przecież i tak Policja nie goni naprawdę i nigdy też nie złapie... takie odnoszę wrażenie. Jeszcze do tego cała czołówka filmu, spis wszystkich sponsorów w tym nawet była strona policji szwedzkiej:) I oczywiście nie kapnął by się kierowca tego Forestera że ciągnie kolesia na sankach za sobą:] Co do filmu to ten ostatni jakiś taki nudny, zwłaszcza ta jazda na moto, widziałem lepsze na YT i to w wykonaniu "amatorów", oczywiście są momenty tak jak ktoś wyżej napisał ale.... Też mi sięwydaje, że coś z reżyserki jest. Na pewno zapie*dalanie na sankach za samochodem. A z tymi pościgami to też dziwna sprawa... Zapie*dala koleś przez miasto, goni go śmigłowiec, kilka radiowozów i on im ucieka...? Co najmniej dziwne, że Subaru ucieka nawet śmigłowcom... Ogólnie to wydaje mi się, że to jest najgorsza ze wszystkich części Ghosta. O ile można w ogóle powiedzieć, że to co oni robią jest fajne :crossy: DNO W sumie nie trzeba argumentować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Sam to przetłumaczyłeś? :wink: Sam. Ba, nawet mam tytuł licencjata z filologii angielskiej :wink: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 W sumie nie trzeba argumentować... albo sie postarzalem albo stracilo to swoj klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No i jak zwykle, przy wypuszczeniu nowej czesci odzywaja sie malkontenci, a to ze przekrecone liczniki, a to policja oplacona itd. Wiadomo, ze droga kazdej ucieczki jest wczesniej przemyslana, przejechana kilka/nascie razy, dlatego stoja na niej kamerzysci. Nie trzeba byc detektywem, by zauwazyc, ze gag z sankami to faktycznie podpucha i zapchajdziura, bo nie mieli wiecej materialu. Motyw z helikopterem... hmm a kto widzial ten helikopter? Ale spier*alanie przed policja to wg was rezyserka? Tzn co? Korupcja policji? Czy tylko wymalowany samochod na policyjne barwy... Jak sie komus nie podoba to ok, mi tez to zbytnio nie lezy, ale przestancie na sile szukac dziur ktorych niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi