kazan Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Tak kazan, to oni. To myślę, że zajedziecie. Może Dor na swoim koniku przybędzie? będą ale w sobote dopiero (Artur nie wyrobi z robotą), ja raczej od piątku, a Dor raczej na plecaczku bo prawka jeszcze nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 No u nas zainteresowanie jest, temat rzuciłem i sa chętni, na chwile obecną trudno określić ile osób na cały weekend a ile na sobote. Księdza też poinformowałem, wyraził chęć - tylko chciał aby mu jeszcze przypomnieć, ważne że sprzęta naprawił i jest ok. Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Też już z nim rozmawiałem. Ma się stawić jak nic nie stanie na przeszkodzie. A ośrodek już czyni przygotowania. Zapowiadają ocieplenie, więc powinno wszystko się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 O nocleg proszę się nie martwić. Wszystkim wystarczy. Ośrodek dysponuje prawie 300 miejscami noclegowymi. czyli jeśli bez wcześniejszej zapowiedzi w piątek stwierdzę, że mam ochotę sie przejechac nad morze, to nie będę musiała spać gdzies na wycieraczce? :) no jesli oczywiście mozna się tak wpraszać, bo tu widzę sami starzy znajomi, a ja nie znam nikogo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 czyli jeśli bez wcześniejszej zapowiedzi w piątek stwierdzę, że mam ochotę sie przejechac nad morze, to nie będę musiała spać gdzies na wycieraczce? ;) no jesli oczywiście mozna się tak wpraszać, bo tu widzę sami starzy znajomi, a ja nie znam nikogo ;) No to razem się wprosimy :) Jakby co, mam rodziców niedaleko Trzebiatowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 No to razem się wprosimy :( Jakby co, mam rodziców niedaleko Trzebiatowa :wink:hehehe. no tak- w kupie raźniej :( oby tylko pogoda była, a szef dał urlop... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja w dalszym ciagu na 99% wszystko zalezy od tego czy zonka dostanie wolne w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Aśka na pewno na wycieraczce spać nie będziesz. Łóżko jakieś będzie czekać, a jest też okazja by poznać nowe twarze.A co do pogody? Myślę, że nam dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Aśka na pewno na wycieraczce spać nie będziesz. Łóżko jakieś będzie czekać, a jest też okazja by poznać nowe twarze.A co do pogody? Myślę, że nam dopisze.Kefas, z tym łóżkiem to jakoś dwuznacznie zabrzmiało... Chyba masz dobre intencje..? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) Kefas, z tym łóżkiem to jakoś dwuznacznie zabrzmiało... Chyba masz dobre intencje..? :biggrin:chyba nie podejrzewasz nikogo o złe intencje? :) przecież motocykliści to tacy porządni ludzie :icon_mrgreen: Edytowane 28 Marca 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 chyba nie podejrzewasz nikogo o złe intencje? :icon_evil: przecież motocykliści to tacy porządni ludzie :cool: nieee... no skądże znowu.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Jak to za słówka lubią łapać. ;) Ale lepiej żartować niż płakać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Jak to za słówka lubią łapać. :lalag: Ale lepiej żartować niż płakać. ;) wiosna idzie, trzeba się weselić ;) a tak przy okazji to spytam, czy poza opłatą noclegową jest jakieś myto na wjazd na impreze?? i na ile osób są pokoje liczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Pokoje są 4 osobowe. Innych opłat nie ma, poza opłatą za nocleg. Mamy zwyczaj, że po Mszy idziemy na ciasto i tutaj jakiegoś grosika wrzucamy do kasku, by na następne spotkanie panie upiekły nam pyszne słodkości. Ale to oczywiście dobrowolna sprawa.W niedzielę będę negociował ceny jedzonka i zupki chmielowej. Myślę, że facet nie przesadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Pokoje są 4 osobowe. a czy w razie czego jest szansa, żeby się do kogoś podczepić? bo nas póki co max. 2 osoby jadą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi