Phantom_Trn Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ponoć to co klikamy czyli około 2000 tysi na razie ale kto to wie i sprawdzi.Nie myślmy o tym,róbmy TTTOOOO :) :D :buttrock: :biggrin:bo najważniejsze jest to że pomagamy innym a nie że nasz pieniadze wpadaja to kieszeni naszych "kochanych" polityków :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Panie moderatotor czemu nie nalicza licznik postów mi i moim kumplom :) :buttrock:http://forum.motocyklistow.pl/Licznik-przebiegu-t82922.html pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 hehe widze ze nasz Topic został skasowany i poszła kilka poscików w piz*** :bigrazz: ale co tam nadrobi sie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) hehe widze ze nasz Topic został skasowany i poszła kilka poscików w piz*** :icon_mrgreen:ale co tam nadrobi sie :icon_mrgreen: jak by co znajdziesz go tu :bigrazz: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1148741 Pozdr hehe Edytowane 19 Lutego 2008 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Cholera, a jakieś otwarcie sezonu macie? Coś w stylu Warszawskiego Bemowa (niegdyś SGGW)? Na Bemowo obraziłem się już kilka lat temu i chętnie celebruje "otwarcie sezonu" w inny sposób, niejednokrotnie łącząc własne otwarcie z tym na Bemowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Cholera, a jakieś otwarcie sezonu macie? Coś w stylu Warszawskiego Bemowa (niegdyś SGGW)? Na Bemowo obraziłem się już kilka lat temu i chętnie celebruje "otwarcie sezonu" w inny sposób, niejednokrotnie łącząc własne otwarcie z tym na Bemowie. hehe ja osobiscie preferuje do Bydzgoszczy jezdzic na rozpoczecie sezonu nie wiem jak tam pozstali :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Cholera, a jakieś otwarcie sezonu macie? Coś w stylu Warszawskiego Bemowa (niegdyś SGGW)? Na Bemowo obraziłem się już kilka lat temu i chętnie celebruje "otwarcie sezonu" w inny sposób, niejednokrotnie łącząc własne otwarcie z tym na Bemowie. Ma być 1 maja w Wilmacie, ale czy to ostateczna data to głowy nie dam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 No to nieźle Bemowo na koniec kwietnia, 1 maja Wilmat a chyba 10ty Bydzia, ciężko będzie to wszystko ogarnąć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ma być 1 maja w Wilmacie, ale czy to ostateczna data to głowy nie dam :icon_mrgreen:hehe Wilmacik :D mm czesto tam bywam powinienem platynowa karte uzytkownika dostac :D ja w sumie pogadam bo musze niebawem tam wpasc to sie zapytam czy wciaz aktualne to jest... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Wiroś dzięki za upomnienie!! To prawda nie wchodzę na forum bo nie mam czasu ostatnio. W pracy mam tyle że na kawe brak mi czasu, ale dla Ciebie odmeldowywuję się. W sezonie naprawde wszystko nadrobię! Uściski dla wszystkich monitów i monitek tych nowych i tych starszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 już się martwiłam o Ciebie...czy sprzęcik już sprzedany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Eliza będziemy trzymać za słowo i co z Twoim sprzęciorkiem, Fazerek już gotowy :biggrin: jeszcze musi się Alex odnaleźć bo też się koleżka gdzieś zagubił w zaspie jakiejś czy coś, ale może nie długo odtaja :lalag: Edytowane 19 Lutego 2008 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 hehe a ja z checia poznam jak dla mnie nową koleżankę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Rozpoczęcie w Bydzi wstępnie jest planowane na 10 maja ale organizatorzy walczą żeby było jak co roku tradycyjnie 1 maja. Wszystko przez te nowe przepisy związane z handlem w święta. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Że tak powiem odświeżam temat, niniejszym informuję, iż jutro wieczorem będę w mieście Kopernika. W dalszym ciągu podtrzymuję chęć poznania osobiście Kujawsko pomorskiej grupy motocyklistów, oczywiście przy piwku pod aniołami czy gdziekolwiek warto się zatrzymać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi