Chudy Lbn Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Przedstawiem moj nowy nabytek . Czyli yamahe tzr 125 belgarda 4DL .. Czyli najmocniejszy silniczek montowany w tzr-kach 125 .. W sumie to narazie nie duzo moge o niej powiedziec bo mam ją kilka dni a pogoda nie dopisuje zeby pojezdzic bo slisko ... Oto fotki http://bikepics.com/members/chudym3/95tzr125/ http://polskajazda.pl/Motocykle/Yamaha/TZR,125/24262 Edytowane 17 Lutego 2008 przez Chudy Lbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Gratki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Gratulacje, życze bezpiecznych i bezawaryjnych km w nadchodzacym sezonie :banghead: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 OOO swoj ziomek tzr125r.....Tez mam taką.Gratulacje oby dobrze ci sie sprawowała.To jest super sprzęt,żałuje tylko ,ze ja trafiłem na taką nie zadbaną sztuke. Gratulacje,Gdybys miał jakies pytania pisz na forum,PW albo gg.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 To jest super sprzęt,żałuje tylko ,ze ja trafiłem na taką nie zadbaną sztuke. JA w sumie to ją znalazlem na allegro , zadzwonilem sie dowiedziec co i jak a na nastepny dzien po nią pojechalem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 JA w sumie to ją znalazlem na allegro , zadzwonilem sie dowiedziec co i jak a na nastepny dzien po nią pojechalem :biggrin:Haha i nawet w avatarach mamy podobe zdjęcia z tego samego profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Jak to nie ma sie czym chwalić? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Bo ja wiem .. Z tego co widze to na tym forum same wieksze moto a ja z taka 125 wyskoczylem :) :( :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Bo ja wiem .. Z tego co widze to na tym forum same wieksze moto a ja z taka 125 wyskoczylem :) :( :icon_razz: Na tym forum nawet ludzie na 50 jezdza....moto naprawde ladne...gdybym byl mlodszy to napewno bym chcial takiej dosiadac :lalag: Oby sie dlugo sprawowala i bezwypadkowo!Wazne ze smigasz na dwoch koleczkach! Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Dzis troche zniknął snieg i przetestowalem ją :icon_mrgreen: powiem wam ze idzie ładnie jak na 125 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TZR125 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Super moto , bo tez mam tzre 125:PMały potworek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 NO nawet idzie .. Tylko jeszcze ją musze odblokowac bo do 130 zablokowana i w obroty sie slabiej wkreca :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TZR125 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja swoją sam niedawno odblokowałem była zdławiona cdikiem do 80 <lol2> jak słabo na obroty to pewno wydech blokada ;PA jaką masz wersje?bo jak dl to chyba na module Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 JA mam wersje 4DL Belgarda .. POjade do serwisu jak sie cieplej zrobi i jak bede mial kase i sie zrobi wszystko ;] i jeszcze bendiks w rozruszniku mam do wymiany to odrazu sie zrobi :icon_question: bo czasem nie łapie rozrusznik :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TZR125 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) Więc chyba masz na module :icon_mrgreen:koło 200zł moduł W moim teraz regulator napieca padł :crossy: Edytowane 18 Lutego 2008 przez TZR125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi