michoa Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 http://www.allegro.pl/item314412659_honda_mt5_80_50.html to jest poprzednik mtx czy jak ?? wie może ktos ile ma koni jak spalanie itd ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) To nie jest rocznik 90 :crossy: do tego cena jest za wysoka, nie warto. Edytowane 17 Lutego 2008 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Honda mt5 to nawet fajny motorek za przystepna cene :lalag: Silniczek podobno ma 5km nawet fajnie sie tym pomyka.Moj kumpel ostatnio kupił w dobrym stanie za 850zł co prawda po znajomosci ale zawsze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 te moto wyglada jak srajacy pies :lalag: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Silniczek podobno ma 5km nawet fajnie sie tym pomyka nie no nie spodziewałem sie 15 czy 12 ale chociaż 8..........5 to ma dt 50..........na serio jest tak słaba ?? To nie jest rocznik 90 mrugacz.gif też mi sie tak wydaje :biggrin: pewno 81 albo 82 coś w tym stylu te moto wyglada jak srajacy pies biggrin.gif biggrin.gif no po częsci tak tylko że jest jednym z nielicznych w moim zasięgu finansowym :bigrazz::D a za ile myślicie warto by ją było kupić ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja mowiłem o mt5 a ta w aukcji to mt8 (80ccm) to ona ma chyba 10km jezeli sie myle to niech ktos mnie poprawi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 MT5 była produkowana w niezmienionej formie do początku lat 90 i rzeczywiscie trudno uwierzyc ze to moze byc ten rocznik. Silniki praktycznie te same co w mtxach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 koleś odpisał tak kluczyki są akumulator jest dozownik jest wykręcony (czyli pewnie uszkodzony) ale dorzuca go moto ma niby coś koło 10KM zejśc mi może do 1800 pali koło 5 w mieście i tak chyba nie warto nie ?? myślałem że w okolice 1400-1500 opuści wtedy bym myślał Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 No wiesz niby cena duza ale takie targowanie sie przez neta jest na prawde malo skuteczne :bigrazz: co innego jak pojedziesz zoabczysz sprzeta znajdziesz jakies usterki wtedy mozesz na prawde wiele zejsc z tej ceny tyle ze czasem sie zdazy taki koles co nawet zeta nie spusci ;) Jedz i zobacz jak masz niedaleko wtedy targuj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 koleś odpisał tak kluczyki są akumulator jest dozownik jest wykręcony (czyli pewnie uszkodzony) ale dorzuca go moto ma niby coś koło 10KM zejśc mi może do 1800 pali koło 5 w mieście i tak chyba nie warto nie ?? myślałem że w okolice 1400-1500 opuści wtedy bym myślał no ale co dostaniesz na chodzie zarejestrowanego za to cene?? simsona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Miałem Honde MB 80, taki sam silnik co w tej MT, powiem ze to był bardzo przyjemny motorek. Silnik ładnie ciągnął już od niskich obrotów, mocy też troche miał. Myśle, że za taka kase nic lepszego nie kupisz, chociaż osobiście szukałbym Hondy MTX 80r2, jest troche mocniejsza i wygląda jakoś normalnie :bigrazz: Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 no i to jest prawdziwe być albo nie być ;) no ale co dostaniesz na chodzie zarejestrowanego za to cene?? simsona?? święta prawda w sumie..........o zarejestrowanej dt za tą cene czy mtx moge tylko pomarzyć ...... edz i zobacz jak masz niedaleko wtedy targuj smile.gif no i tu jest problem bo do typka mam 200km i za transport też musze swoje zabulić ......gdyby to było 50 km to bym wsiadł w pociąg i chociaż obejrzeć pojechał :icon_exclaim: mnie osobiście wygląd nie przeszkadza tylko brak obrotomierza mi troche przeszkadza (takie skrzywienie psychiczne wiem że prawdziwy motocyklista zmienia biegi na słuch ja w ogarze też nie mam obrotomierza ale fajny bajer :icon_razz::D )mocowo to prawie dt 80 więc chyba źle nie jest przy odpowiedniej skrzyni dla człowieka który całe życie jeździ rometami powinno być ok :) no nic brakuje mi troche kasy pozostaje mi czekać na rozwój wypadków ( on nie sprzeda a ja załatwie te 200-300 zł) byłem tylko ciekaw czy waszym zdaniem warto za te 1800 czy nie wychodzi że tak Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi