Gość dr.Big Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Czy sa tu na forum inni "ukryci :D " posiadacze skuterow wiekszej pojemnosci? Powiedzmy od 125 ccm wzwyz bez ograniczen gabarytowych?Lub normalnych 50-ek, chodzi mi o skutery, nie motorowery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Jeśli ktoś ma w ogóle 50ccm to będzie dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Jeśli ktoś ma w ogóle 50ccm to będzie dobrze :D Nie no 50-ek to troche jest :D ale większych pojemności to już raczej ze świeczką w ręku szukać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 No co gadasz ze malo skoro nawet ja posiadam :D Wkoncu simson mimo ze swoje juz przezyl to jest skuterem :D A ludzikow z wiekszymi pojemnosciami nie widzialem na forum :D Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 Ale mi chodziło o takie nowe skutery, z głupimi bezstopniowymi skrzyniami biegów :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi