Guzzi V11 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 witamwtemacie jestem dopiero od roku ,wczesniej ponad 10 lat na sportach ,za wielka woda KTM naprawde zamyka stawke ,mam kontakt z ludzmi ktorzy jezdza zawodowo i kazdy jednak najbardziej chwali Honde albo Yamahe nawet jesli jezdza w innych barwach ,KTM-a obsmarowywuje kazdy ,silnik a przedewszystkim zawieszenie ,jedyne plusy zbiera za hamulce i mozliwosc zarejstrowania jako street legal ,jak napisalem expertem nie jestem ale raczej watpie aby Honda i Yamaha oplacaly kazda gazete jak i zawodnikow za pozytywne ocenypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 witamwtemacie jestem dopiero od roku ,wczesniej ponad 10 lat na sportach ,za wielka woda KTM naprawde zamyka stawke ,mam kontakt z ludzmi ktorzy jezdza zawodowo i kazdy jednak najbardziej chwali Honde albo Yamahe nawet jesli jezdza w innych barwach ,KTM-a obsmarowywuje kazdy ,silnik a przedewszystkim zawieszenie ,jedyne plusy zbiera za hamulce i mozliwosc zarejstrowania jako street legal ,jak napisalem expertem nie jestem ale raczej watpie aby Honda i Yamaha oplacaly kazda gazete jak i zawodnikow za pozytywne ocenypozdrawiamwidzisz tylko ze KTM na Europę czyli ten z którym my mamy kontakt wychodzi z malutkiej Austryjackiej fabryki w Matihgofen i produkcja jest na zasadach manufaktóry Czyli bardzo nieduża ilość rocznie. Co za tym idzie motocykle te są wykonane dość starannie (ale i są przesadnie drogie). Natomiast za "wielką wodę" KTM jest produkowany w Meksyku co dla nas jest równoznaczne z produkcją na Tajwanie...Ale fakt faktem KTM w motocrossie nigdy nie powalał wynikami na kolana. Ale w ednuro nie ma sobie równych i w większości przypadków kończy na 1 miejscu.Jak bym miał uprawiać motocross to napewno moim motocyklem byłaby CRF 450 :) bo co do Hondy to chyba nikt nie ma wątpliwości co do jakości wykonania na całym świecie :D Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 gawron a myslisz ze gdyby Tadek latał np nadal na GG to by nie wygrywał albo Knight tak samo, KTM ma akurat najlepszy team enduro i co za tym idzie czesto wygrywa co wplywa na wyobraznie zwykłych wyjadaczy I znowu dyskusja sprowadza sie do tego czy ktos lubi czy nie lubi ktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) gawron a myslisz ze gdyby Tadek latał np nadal na GG to by nie wygrywał albo Knight tak samo, KTM ma akurat najlepszy team enduro i co za tym idzie czesto wygrywa co wplywa na wyobraznie zwykłych wyjadaczy I znowu dyskusja sprowadza sie do tego czy ktos lubi czy nie lubi ktmja tam wcale nie napisałem ze lubie itp :cool: No ale w takim razie dlaczego nie można by powiedzieć ze w motocrossie wygrywa ciągle np Honda bo jeżdzą nią najlepsi tacy jak Ricky Carmichael gość był nie do pokonania :flesje: ale czy tylko dlatego ze miał honde?? :clap: Przesiadł sie na Suzuki i dalej był dobry (dopóki nie pojawił sie James Stewart). Poza tym kiedyś z przypadkowej rozmowy Tadkiem w Krakowskim Bodzowie wiem ze nie do końca był zadowolony z gas gas :) mówił ze KTM ma lepszy silnik ale za to GG ma lepsze zawieszenie :) Edytowane 20 Lutego 2008 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi