Siuryt Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Qrde, oponę już mam (chociaż mogłem mieć w poniedziełek, tylko panom w sklepie zabrakło czasu na wykonanie telefonu, że jest, bo taki ruch mają :P ) ale i tak nie pojadę z wami :P Raz: że cienko przędę Dwa: że się mi szykuje 2-dniowy wypad gdzieś na śląsk, a tam na :P jeszcze nie byłem Ale mam nadzieję, że jeszcze w tym sezonie gdzieś z wami bryknę (tak jak tygrysek z Kubusia Puchatka :mrgreen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 A ja i motomężczyzna idziemy na wielkie weselicho i nie ma szans na Polanów, a chciałam z wami wszystkimi wypic browarka. Mam nadzieję, że jeszcze mi sie uda w tym sezonie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 chciałam z wami wszystkimi wypic browarka. Mam nadzieję' date=' że jeszcze mi sie uda w tym sezonie [/quote'] Z reszta pewnie ci sie uda, ale ze mna to ostatnia okazja bendzie akurat na polanowie .... ale co sie odwlecze, to ... sie nadrobi po sezonie :] do zobaczyska ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 wlasnie Kriso a wy kiedy wyjezdzacie? Jedziecie wogole na Polanow? Moze razem polecimy o 18 do Szczecina i z tamtad z Dizlem i reszta kierunek Polanow? :> Pozdro!Niektórzy lecą już w piątek, ale ja niestety w sobotę muszę być w pracy :P:( buuuu. Będe z kolegą leciał w sobotę ok 15 niestety. ale i tak jestem szczęśliwy bo zobaczę w końcu niektórych "wariatków". tak więc do zobaczyska. Jakoś się tam poznajdujemy :P:) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Jakoś się tam poznajdujemy Nie wiadomo czy my bedziemy o tej porze jeszcze w stanie szukac kogokolwiek :twisted: ' date=' wiec wszystko w twoich rekach ;'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Jakoś się tam poznajdujemy Nie wiadomo czy my bedziemy o tej porze jeszcze w stanie szukac kogokolwiek :twisted: ' date=' wiec wszystko w twoich rekach ;']Spoko spoko... damy radeczkę... nie wypiję ani jednego pifka zanim ekipki nie znajdę... więc musimy się szybko znaleźć bo głębokie cierpienia będe przeżywał :P:):P :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Nie wiadomo czy my bedziemy o tej porze jeszcze w stanie szukac kogokolwiek , wiec wszystko w twoich rekach ;] Spokojna twoja, nadajnik po odpowiedniej ilości trunku załapie i jasia szwendacza zlotowego wiec nas znajdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 quwa ja odpadam :P w ciągu 10 dni nie zdążę znaleźć sprzęta zarejestrować go i zdobyć trochę kasy w 10 dni to ja musze się przygotować do drogi :P plany młodego wędrowca nie wypaliły ale nie podam się możliwe ze uda mi się pojechać na zlot Koło Wolina choć marne szansę ale ja się tak łatwo nie podam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 ze mna to ostatnia okazja bendzie akurat na polanowie .... ale co sie odwlecze, to ... sie nadrobi po sezonie :] a to czemu??? wscibska babka estem, co nie?! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 a to czemu??? wscibska babka estem, co nie?! Kudłaty pozwolisz???Izula Bezula Grzechu emigruje czasowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Spokojna twoja, nadajnik po odpowiedniej ilości trunku załapie i jasia szwendacza zlotowego wiec nas znajdzie:D i co .... znowu nas bedzie wszedzie pelno ... tak ... i znowu fetory powiedza ze my jedne z nich ... tylko nasze sprzenty sie nie nadaja bo za nowe :] ... ale w sumie ... pewnie masz racje :P [ Dopisane: 01-07-2005, 20:19 ]Kudłaty pozwolisz??? pewnie ze pozwole ..... jak wypije za duzo to mozna ze mna robic co sie chce :] .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 mam pytanie do wrzystkich z kąd biezeie informacje o nadchodzących zlotach macie moze jakis kalendaż zlotów ? i czy pod koniec wakacji bedzie jeszcze zlot jakis w szczecinie i pobliskich okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Czy możemy sie jakoś umówić na wspólny wyjazd do Polanowa w piątek z Walów?Czy godzina 16-17 pasuje? Może jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Czy możemy sie jakoś umówić na wspólny wyjazd do Polanowa w piątek z Walów?Czy godzina 16-17 pasuje? Może jakieś propozycje?ja jade na wolin tam bedzie spokojniej i bezpieczniej po za tym ekonomiczniej.z mojej obserwacji duzo ludzi tez tak sadzi wiec do nich dolaczam ponadto mozna obskoczyc pare miejsc na raz nad morzem i lajtowo pokatac a nie zachlac pale i uwalic sie na ryj.jak ma ktos ochote dolaczyc do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Czy możemy sie jakoś umówić na wspólny wyjazd do Polanowa w piątek z Walów?Czy godzina 16-17 pasuje? Może jakieś propozycje?ja jade na wolin tam bedzie spokojniej i bezpieczniej po za tym ekonomiczniej.z mojej obserwacji duzo ludzi tez tak sadzi wiec do nich dolaczam ponadto mozna obskoczyc pare miejsc na raz nad morzem i lajtowo pokatac a nie zachlac pale i uwalic sie na ryj.jak ma ktos ochote dolaczyc do mnieAle facet kombinujesz raz jedziesz raz nie jedziesz a co tam bedzie ciekawego 5 litrow wachy od Orzełka po za ty Ty i tak nie pijesz to co ci przeszkadza ze ktos uwali sie na ryj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi