Kriso Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Gita' date=' Kudłaty and Inni, uprzejmie informuję, że nie będę się pytała o pozwolenie Forumowiczów na zadawanie pytań moderatorowi :-D Pozdrawiam serdecznie :) :P :P[/quote'] Pozwolę sobie odpowiedzieć na tego posta wklejając innego którego już napisałem w innym dziale: Moje zdanie jest odmienne!!!!Założycielem tego tematu jest Kriso i Hiszpan' date='więc raczej oni mają tutaj zdanie końcowe [/quote']Ja sie zgadzam z Gitta. Dotychaczas wszystkim pasowal taki uklad tego tematu' date=' wiec dlaczego go zmieniac.. Moim skromnym zdaniem E. powinnas taki pomysl najpierw rzucic na forum do przedyskutowania czy ktos w ogole reflektuje na cos takiego, a potem dopiero kierowac pytanie do moderatora..Pozdrawiam ...[/quote'] Nie było moim zamiarem dyskutować z forumowcami, tylko zapytać się moderatora czy takie coś jest możliwe. I raczej nie będę ( z pełnym szacunkiem ) pytać się forumowców czy wolno mi zadać pytanie moderatorowi. Rozumiem teraz, że wy, nie mając możliwości porównań z np. innymi forumami, nie wiecie, że po prostu może być lepiej i wygodniej. Komfort w życiu to fajna sprawa. A że większość narodu woli "pod górkę" - cóż ja mogę... Pozdrawiam serdecznie, Elwirka z całym szacunkiem... może i czasem trzeba sobie życie ułatwić... ale jakoś nam wszystkim ten układ pasuje... jeśli nie możesz się połapać w tym co my piszemy to proponuję poświęcić kilka dni na przeczytanie wszytkich postów z naszego tematu i przemyślenie... ułoży się to wtedy w jeden ciąg... to tak jak z filmem... ogląda się go od początku... Ponieważ jakoś tak się złożyło że ja założyłem ten temat, to pozwole sobie zaszaleć i stwierdzić że nie chcemy żadnych zmian. A jeszcze tak na marginesie wpadł mi do głowy taki fajny cyctacik " Kiedy wejdziesz między wrony, musisz krakać tak jak one".... Oczywiście z całym szacunkiem Elwirko [ Dopisane: Środa. 29.06.2005, 07:38 ]A teraz już normalnie... Kurcze kilka dni mnie nie było a tu tyle postów... Fajnie że temacik się rozwija i tyle nowych osób zaczyna pisać... a mnie ostatnio trafił "amorek" :twisted: :twisted: i trochę mam mało czasu... hehehehehehe :-D. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczonka.. postaram się skrobać jak najczęściej... :):) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 kurczaki ale tutaj ruch :) aż miło poczytać :) Polanów na 50ccm ze szczecina tez mi nowina! kilka razy tak sie tam turlałem :P fakt, że dupa mnie potem bardziej bolała niz po 600km na suni ale co tam :P Niestety w tym roku nie dam rady zaliczyć tego zacnego spędu :D kilka dni później wyjeżdżam na wakacje z kobitą i wydatek tak na oko 300PLN tuż przed urlopem położyłby nasz budżet :( Mamy jednak w planach Sułomino tydzień później jak pamiętam ;) raz że wjazd za free to i jakby o połowę bliżej :) no 100 to jeszcze znajdziemy na imprę przedurlopową :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Hiszpan - rację to Ty masz. Słonko zaświeciło a kasa wylatuje kominem w zastraszającym tempie... przy dzisiejszych cenach :? Ale co tam - jeździć i tak będizemy bo to strasznie zaraźliwa choroba :-) Kriso - oby amorki pozwolały Ci nadal jeździć, bo niektóre nie lubią.. :? Przy okazji - poszukuję fajnego Fazerka 600. Czy ktoś ma jakieś namiary? Pozdrawiam all! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 tu masz stare ogłoszenia z "kontaktu" z 27.06 naj wczesniejszy http://www.kontakt-st.pl/szczecin/a-rowery...ry/szc32sp.html moze cos tam znajdziesz i warto na allegro poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 tu masz stare ogłoszenia z "kontaktu" z 27.06 naj wczesniejszy http://www.kontakt-st.pl/szczecin/a-rowery...ry/szc32sp.html moze cos tam znajdziesz i warto na allegro poszukac Dzięki za źródełko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Kriso - oby amorki pozwolały Ci nadal jeździć, bo niektóre nie lubią.. :? Spoko trafiłem na Amorke która bardzo lubi jeździć i nie ma nic przeciwko :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 wyjeżdżam na wakacje z kobitą i wydatek tak na oko 300PLN tuż przed urlopem położyłby nasz budżet Gdzie jedziecie na urlop? Jak z Polanowem kto jedzie wcześniej?Czyli koło południa(12:00)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 jak ja bym wyjezdzal to o 6 rano :) ale kto by tam chcial zamna sie toczyc 40 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 wyjeżdżam na wakacje z kobitą i wydatek tak na oko 300PLN tuż przed urlopem położyłby nasz budżet Gdzie jedziecie na urlop? Jak z Polanowem kto jedzie wcześniej?Czyli koło południa(12:00)? Urlop zapowiada się następująco: wyjazd ze Szczecina przelot do Torunia lub Łodzi (sie zobaczy :) ) później dojazd do Lublina i powrót przez Toruń /Łódź zaleźnie od tego co zostało wybrane w trasie do Lublina. Plan zakłada rozłożenie tej trasy i zwiedzanie ww miejsc w 10 dni. Tak czy inaczej myślę że zrobimy jakieś 2000km. W tej sytuacji wyskok z 300PLN na Polanów niespecjalnie nam sie uśmiecha...PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jak z Polanowem kto jedzie wcześniej?Czyli koło południa(12:00)?Z tego co mi wiadomo to Monia z Pawulonikiem wyrażali chęć wyjazdu o 12 i zarezerwowania skrawka miejsca dla calej paczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jak z Polanowem kto jedzie wcześniej?Czyli koło południa(12:00)?Z tego co mi wiadomo to Monia z Pawulonikiem wyrażali chęć wyjazdu o 12 i zarezerwowania skrawka miejsca dla calej paczki.Klub de roker jedzie rezerwować miejsca na cyplu już w czwartek a myślę, że miłoby było gdyby cały Szczecin był razem a przynajmniej w jakiejś bliskości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 wlasnie Kriso a wy kiedy wyjezdzacie? Jedziecie wogole na Polanow? Moze razem polecimy o 18 do Szczecina i z tamtad z Dizlem i reszta kierunek Polanow? :> Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Z tego co mi wiadomo to Monia z Pawulonikiem wyrażali chęć wyjazdu o 12 i zarezerwowania skrawka miejsca dla calej paczki. Też chcę pojechać z nimi żeby zajęć miejsca.Narazie widzę że jedzie dużo ludzi więc raczej będzie każdy musił o siebie myśleć.Ale dla was ja swoją karimatką zarezerwuję :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Z tego co mi wiadomo to Monia z Pawulonikiem wyrażali chęć wyjazdu o 12 i zarezerwowania skrawka miejsca dla calej paczki. Też chcę pojechać z nimi żeby zajęć miejsca.Narazie widzę że jedzie dużo ludzi więc raczej będzie każdy musił o siebie myśleć.Ale dla was ja swoją karimatką zarezerwuję :PNormalnie Ty to jestes w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 malnie Ty to jestes w porządku Mów mi "wuju":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi