Vizka Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Kurde, kurde, kurde... a ja nie mogę jechać!!!!! Buuuuuuuuuuuu!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Konrado ja od 2 dni leze na pomoscie na Kaszubach i pije :P:P Wiec odpadam, najblizej to winibranie...Ale tu jest slabo.. piwo, slonce, pomost, kolezanki imega zabawa :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 koleżanki wez ze sobą. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Kurde, kurde, kurde... a ja nie mogę jechać!!!!! Buuuuuuuuuuuu!!!!!!!! Ja też nie mogę - ale jadę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Jantar, nie denerwuj mnie, ja tu oczy wypłakuję, że nie moge pojechac. a Ty mi takimi tekstami... Bez sensu z tą zmianą terminu!!! Jestem obrażona!! Foch!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Vizka ojtam ojtam jak nie mogę to przez nogę. Stań na głowie i dawaj z nami, będziemy kąpać się w deszczu :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Vizka ojtam ojtam jak nie mogę to przez nogę. Stań na głowie i dawaj z nami, będziemy kąpać się w deszczu :icon_biggrin:A co to deszcz ? Na Kaszubach nie widzieliśmy go od piątku poprzedniego :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Człowieku teraz nawet starych wyjadaczy na pasie pytają się czy są nowi. Nie, to nie jest nowy sprzęt. Już dawno jest przerejestrowany. Nie, nie jestem z Białogardu. - Ile razy można? ;-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 No i po zlocie.... Dostanie dyplomu za "NAKURWIANIE ŻELAZEM" bezcenne ;) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 yyy, a co to znaczy??? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Nie, nie jestem z Białogardu. Jak to nie jesteś z Białogardu ???!!! Przecież BIA to BIAłogard, tyle lat nas oszukiwałeś :icon_evil: yyy, a co to znaczy??? :rolleyes: Tak ogólnie że nóg nie goli Kto mi wygiął łokieć w drugą stronę, przyznać się. A po co ja pytam pewnie to i tak bracia Skłuccy. Kurde teraz to człowiek czuje, że na imprezie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 (edytowane) Żona mówi Białogard to ZBI jak zbir ;)A Redowi to Skłuccy nawet łuk brwiowy rozbili, bandyci :) Edytowane 25 Lipca 2011 przez mikoch Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 bylo grubo :D 100 mostow zawsze jest zajebiste :D akcja z policja bezcenna :D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Do tych Braci Skłuckich to strach podchodzić :eek: :notworthy: Czy ktoś z Szanownych Koleżanek i Szanownych Kolegów wybiera się na Łudstok w piątek ?? Maja poczuła zew błota :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie wiem czy w piątek, bo ja od jutra zaczynam intensywną alkoholizację :) Jak zobaczycie przyczepę kempingową marki wilk a obok flagę z wielkim fallusem albo podobną ozdobą to zapraszam na piwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi